Momirović najavio pomoć poplavljenim područjima i obnavljanje infrastrukture

Ostavite komentar


  1. Kada po Srbiji prodjes ipogledas te recice i potoke, prosto ne mozes da verujes kakvu stetu mogu da naprave.Neverovatna nebriga lokalnih samouprava i ostalih koji treba da uredjuju slivove.Koja je ovo kisa i sneg bila ovih dana, da to ne moze da se predvidi.Pa zima je, pada sneg, dabome.

  2. Pa nek šalje i plaća kad mu opštinski nrpismenjaci ništa ne rade,a primaju dobre plate!

  3. „Vojska i policija su odmah izašli na teren, a sa predsednikom opštine Bojnik Nebojšom Nenadovićem smo definisali urgentne potrebe da bi ljudima mogli da omogućimo normalan život“, kazao je Momirović.

    I tome nije dodao „…zahvaljujući Predsedniku Aleksandru Vučiću“ ili „… na inicijativu Predsednika Aleksandra Vučića“?!!! U celom govoru nije nijedan jedini put pomenuo „Predsednika Aleksandra Vučića“?!!!

    Auuuuu, kakav ministrov propust!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.