Muzičare zaobišla pomoć, ali ne i namet

Iako im je zbog epidemije zabranjen rad, estradni izvođači doprinose i dalje plaćaju, a država ih ostavila bez dinara podrške

Ostavite komentar


  1. Možete da zviždite, ali trebalo je to da radite prošle godine, pre izbora. Sad je malo kasno, ali sledeći put razmislite za koga glasate ili ne glasate uopšte.

  2. krajnje je vreme da se i zdravstveni radnici pobune, zaključaju kovid ambulante i izađu na ulice i traže za sebe pravo da žive normalno. Svi drugi pravo da rade a zdravstveni radnici pravo da se vrate normalnom životu.

  3. dali gospoda muzicari uplacuju u budzet i koliko kad za jednu pesmu zaradi 25 000.evra,izjava Ljube Alicica.koliki je njihov daprinos drustvu?

    1. Dragi moj Milune, mešate babe i žabe. Vi govorite o estradnim zvezdama, pre svega pevačima. Ovo je bio protest muzičara, običnih muzičara koji u finansijskom smislu nemaju veze sa Ljubom i ostalima, koji nemaju stanove ni bazene niti druge poslove. Informišite se malo i razmislite pre nego što sledeći put bilo šta budete komentarisali.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.