Nacionalnog stadiona nema u troškovima budžeta za sledeće tri godine

Iako vlast medijima najavljuje, početak gradnje fudbalske arene za reprezentaciju nije u državnim planovima ni do kraja 2022. godine

Ostavite komentar


    1. Idi probaj neki u Informeru da ostavis, objavice ti tamo 100%. Mozes posle sam da ga citas do mile volje…

  1. Izggradnja nacionalnog stadiona je preskup i nepotreban poduhvat. Nama je mnogo potrebnija nova i savremena infektivna klinika, dovoljan broj vrtica, gasnih prikljucaka… Tek kada to resimo moze malo i zabave. Svestan sam da stadioni ne sluze samo za sportska takmicenja, ali i ovo sto imamo „radi posao“.

  2. Aktuelna vlast ide iz afere u aferu. Neskolovani, nesposobni, bahati kadrovi SNS-a ogoljeno pljackaju sta god i gde god stignu, te njihove marketinske agencije rade prekovremeno dajuci nam „nove“ teme, ne bi li zaboravili postojece otimacine. Tako smo dobili „prodaju“ Megatrenda, zamak na Kopaoniku, tatin ranac pun para, najave hapsenja, pune naslove ispovesti maloumnika, pa i Nacionalni stadion.. Zabavljaj se rajo.

  3. Uopšte ne razumem svrhu tog „nacionalnog stadiona“?!

  4. Vodja ce samo da presece i kaze“ daj pare“ , kao sto deli sakom i kapom po okolnim zemljama, a i dalje.

  5. Ja sam, neupućen, mislio da botovi esenesovaca pišu samo komentare u vidu slavopojki svom Velikom vođi – a sada vidim i da u anketi DANASA glasaju za najnepotrebniju investiciju i pljačku narodnih para – za izgradnju tobožeg Nacionalnog stadiona. On, osim Vučiću možda za okupljanje njegovih pistalica kojima će da drži govorancije i da ih laže, pored stadiona C.Zvezde i Partizana u BG, NIKOME nije potreban! Iz pomenutih razloga ne verujem rezultatima ankete u cenjenom Danasu. Obrišite je što pre jer su je botovi lažirali!

  6. Eeee….. “ bez gradnje nema UGRADNJE “ ….dakle budimo “ optimisti “ nacice Aca i ekipa ( “ dr “ Mali , dr. Zorana , dr.Vesic , dr. Nebojsa iz BG.- a sa batama i penzionisanim tatama ) “ resenje “ za ove “ megalomanske “ projekte zaduzujuci i 10 nasih narednenih generacija

  7. Neće biti stadiona kao i gondole i metroa. jarbola i 50 fontana nemogu da završe jdnu običnu pasarelu na klemegdanu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.