Ko je Jelena Drakulić Petrović, stara direktorka, a nova vlasnica NIN-a?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Uništila je Blic i otvorila vrata horoskopsko sektaškom lobiju. Danas Blic služi za zaglupljivanje masa u interesu režimlija

  2. NIN su osnovali najugledniji stvaraoci od pera i kulture, skoro svi komunisti ili njima bliski. Sada tu veliku tekovinu kulture „kupuju“ tranzicijski trange-frange „profesionalci“. Dubok je naš pad. Ali, ako. NIN nema ko da brani. Raslabljeno naše pokolenje.

  3. Vreme sumraka u Srbiji pokriva i poslednje oaze svetlosti. Od NIN-a ostaje polako samo uspomena na NIN.

  4. Nin je davno otisao sta se desilo sa ninovom nagradom srednjoskolac je dao coveku ciji se roman dobitnik ninove nagrade prodao u 60 primerak

  5. Malo štura biografija! Na mesto direktora lansirana je iz krila druga Atile, a kasnije muvanje preuzima Sinisa maleni. Treba opravdati kucerinu na Vracaru. Zena nema veze s biznisom niti medijima, ali ima sa svim drugim!

  6. Ima li veceg neprijatelja ove drzave od radikla, bivsih i sadasnjih? Kako ljudi ne vide koliko su nas srozali, kulture ima u promilima, unutrasnjost kulturno opustosena.

  7. Ode NIN, nadao sam se da ce izdrzati ali slaba vajda. Zato se i G-din. Culibrk povlaci sa funkcije Urednika, jeste da je u penziji ali i dalje je uspesno radio posao sada ce neko drugi da uredjuje sve to, bas lepo i napredno. Uzivajte G-din. Culibrk u penziji, razumem i zasto se povlacite, steta sto nema vise takvih ljudi. Ziveli

  8. Tuzno , para vrti gde burgija nece. Odakle Gospodji Drakulic pare da kupi NIN ? Ko je finansira ? Naravno zna se i vidi se !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.