Nagrade najboljim privrednicima 1Foto:PKS logo

U Privrednoj komori Vojvodine danas su uručena priznanja za najbolja ostvarenja u privredi u prošloj godini, a nagrađena su tri privredna društva i dva pojedinca.

Za postignute vrhunske rezultate u industriji ovogodišnji laureat je JP „Transnafta“ iz Pančeva, u oblasti usluga to je „Mikromarket NS doo“ iz Novog Sada, u oblasti poljoprivrede „Doo Vrebalov agrar“ iz Novog Bečeja, nagradu za najuspešniju privrednicu dobila je Katalin Mužlai iz Bačkog Gradišta, dok je priznanje za najuspešnijeg privrednika dodeljeno Miroljubu Kršaninu, predsedniku borda direktora kompanije „Tehnomarket“ iz Pančeva.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović čestitao je dobitnicima, istakavši da bez preduzimljivosti i kreativnosti pojedinaca, uređenog privrednog ambijenta i dobro osmišljene i odlučno sprovođene ekonomske politike, nema privrednog razvoja društva.

Za to je, u poslednjih nekoliko godina, najbolji primer upravo naša zemlja i naša pokrajina. Najbolji dokazi za to su kontinuiran rast bruto domaćeg proizvoda, ekspanzija investicija i otvaranje novih radnih mesta, stalno povećavanje industrijske proizvodnje i izvoza i, najzad, brzi pad nezaposlenosti, rekao je Mirović.

Predsednik PKV Boško Vučurević istakao je da je Komora bila, a i danas je, mesto okupljanja privrednika, razmene ideja, iskustava i prostor u kome dolazi do povezivanja svih onih koji utiču na kreiranje snažnijeg privrednog ambijenta.

U ime ovogodišnjih dobitnika na priznanjima se zahvalio direktor JP „Transnafta“ Tomislav Basta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari