Najava otpuštanja, iako viška zaposlenih nema

Nesuvisla odluka SO Rača, tvrde u Sindikatu opštinske uprave

Ostavite komentar


  1. Ovaj sindikalac se sigurno je ljut na opštinare jer mu nisu zaposlili ćerku ili sina u opštini. Da su mu zaposlili sve bi bilo dobro.

  2. Raca je mala, ali lepa, u njoj su nekada ziveli knjizevni velikani, poput Dj. jaksica… Medjutim, Raca nema dobre politicke kadrove nazalost, jer da ih ima, ona bi dozivela renesansni procvat, a ne ovovekovnu propast. Mnogi ljudi su otisli iz Race, osetivsi nepravdu, nemoc pred alama, javasluk… Tako da je Raca pusta, prazna, bedna i demolirana. Krivce za neutesnu propast nalazimo u dugogodisnjim "malim vladarima", koji su je pljackali, trosili pare na gluposti i nebitne stvari. Dakle, svi iz ZGRADE OPSTINE treba da se ISTERAJU, procesuiraju, a u zgradu da se dovedu seljaci, posteni, jer ce oni bolje voditi opstinu od ovih nazovi pismenih, cast izuzecima, ima ih…

  3. To je SNS vlast sa laznom levicom, alijas SPS. Sto pre ih oterati sa vlasti i obezbediti im posteno sudjenje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.