Najveći problem kompanija kako privući i zadržati zaposlene

Ostavite komentar


  1. Gluposti. Mnogo je jasno: povecavajte plate po zasluzi i povecanju obima posla i dajte mogucnost za cesca unapredjenja. Prosto. Jednom recju, ljudi rade za novac, a ne tapsanje po ramenu.

  2. Kasno su se setili da umesto malih zarada, neplaćenog prekovremenog rada, mobinga, nepotizma i bahatosti poslodavci u ovoj napaćenoj zemlji „brinu“ o radnom kadru !!!

  3. Dobrim platama(s kojima moze da se pristojno zivi a ne jedva sastavlja kraj s krajem) i korektnim uslovima rada, postovanjem prava radnika (na radno vreme, god.odmor,br radnih dana u nedelji…). Sta tu nije jasno

  4. Ova drzava sa ovakvim sistemom i ne zastite radnika ne zasluzuje da ima ijednog radnika u privatnom sektoru.
    Doveli kao strance kojim upravljaju Srbostinci i rodbinske veze.Udju u bankrote pa mole drzavu da ih izvlaci jer imaju puno radnika..

  5. Jednostavno je, ne tretirajte zaposlene kao decu, nego kao odarsle ljude.. Za početak..

Ostavite komentar


Ekonomija

Martinović i Čadež o osnivanju Poljoprivredne komore Srbije 10

Martinović i Čadež o osnivanju Poljoprivredne komore Srbije

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Martinović razgovarao je danas sa predsednikom Privredne komore Srbije (PKS) Markom Čadežom o mogućnostima za uspostavljanje Poljoprivredne komore Srbije koja bi poljoprivrednim proizvođačima omogućila da na jednom mestu iskažu ideje, dobiju neophodne informacije i uputstva, kao i da razmene iskustva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.