NALED: Vrednost donacija u Srbiji manji od jedan odsto ukupnih prihoda kompanija

Ostavite komentar


  1. Čestitam na 1 mestu komunalac iz SR. MITROVICA. Pošto mi građani sela Putinci opš. Ruma i vlasnici njiva kod divlje deponije imamo velike probleme pošto građani našeg sela i drugih sela oko nas koriste divlju deponiju Šumice za odlaganje građevinskog materijala, uginulih životinja kao i fekalija iz septičkih jama koji nam zagađuju okolinu a kad se zatrpa prostor onda koriste naše njive za put, prva kuća je 200 m. Od tog smrada. A danas je tako. Ja vam mogu poslati slike sa divlje deponije da se uverite,samo mi treba vaš viber. A to sve je snimala Tv 1 u emisiji 150minuta pa Vas interesuje možete pogledati. A sada naše je pitanje kako da vi nama pomognete da mi to očistimo da tu posadimo drveće i da šumicu poredimo pa da to bude oaza za pčele pošto je tu bagrem a za nas građane napravimo stazu života oko celih Putinaca sve do Bastijane prema D. Petrovcima. Ako ovo neko pročita i reaguje bićemo veoma srećni još ako krenemo u akciju. S velikim poštovanjem mi vlasnici njiva kraj divlje deponije i naravno svima ostalima. Hvala.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.