Narodna stranka: Srbija dala švajcarskoj fabrici čokolade subvencije od 120.000 evra po zaposlenom

Ostavite komentar


    1. ?Kako?U ovom zlatnom dobu?Sada kada su penzije po svajcarsom modelu,najvece u istoriji?Alo,bre,Penzioner,citas li ti Informer,Kurir,Novosti,Alo,Telegraf……Ili gledas li ti Pink,Hapy,Rts,Studio B….Izgleda da ti ne pratis slobodne i nezavisne medije u Srbiji.izgleda da si ti u velikoj zabludi.

  1. Znači, nema ništa od kanalizacije u Krnjači, Borči i Kotežu! Građevinska sezona krenula, a građevinaca ni od korova. Pa, gazdo naš voljeni, o čemu se ovde radi? Ko koga ovde „radi“? Nešto mi priča poznata.ne treba nama čokolada, nama treba kanalizacija. Jel ti neko možda javio da se u Srbiji ljudi samoubijaju jer ne mogu deci da kupe čokoladu?

  2. što dalje vreme ide i što više propadamo, ovi se sve bolje i masnije ugrađuju u ove tzv. Subvencije (čitaj lopovencije). Hoće li neki javni tužilac skupiti hrabrosti da zatraži službeno te ugovore o lažnim subvencijamai da li će neko poslati Budžetsku inspekciju i Agenciju za borbu protiv korupcije da istraže o čemu se to ovde radi i da (ne)odgovorne privedu zakonu?

    1. Ok, ali iznesi dokaze da je ta cifra u pitanju. 120.000 evra po radnom mestu, ej !!!?
      Ako nema dokaza onda si isto lažljivac kao i ovi iz SNS

      1. Da si Gladiatore gledao “svecano polaganje kamena (bloka čokoládě)
        temeljca,mogao bi da cujes iz usta Velikog Vezira da je drzava dala
        12 miliona evra,svajcarcima,koji ce zaposliti (za pet godina) 100 ra
        dnika.Sto ce reci 120 000 evra po radniku.Slusaj i gledaj,pa komenta
        risi.I ne navijaj za badava.

  3. Daje subvencije a 80.000 radnika čeka isplatu svojih potraživanja od države.

  4. Pa 120000:300(stvarna prosečna plata)=400:12(meseci)=33 godine.
    Da li na svetu ima država gde se ovako otoreno kradu pare?
    Da li možda ni ovo nije razlog da se pohapse autori i izvršioci ovog izuma?

  5. Po malo Sam tupav po ovom pitanju te molim pametne ljude da mi objasne gde he fora da se da gomila para strancima ne bi li otvorili fabriku I sta onda

    1. Dejane, polako, bre, iskaces iz koncepta, nemoj sad pred izbore. Mi i treba da budemo i ostanemo tupavi i treba samo da verujemo da Vucic & Co. rade najbolje i sve u interesu gradjana Srbije.

    2. Onda moze da se hvali kako u Srbiju je pravi bum i da svi rade plus toga ima vise ovaca koje ce za njega da glasaju jer inace izgubice posao.

  6. Gospodo političari, da li ste svesni da ste Švajcarcima dali naše radnike da rade besplatno sledećih 240 meseci odn. sledećih 10 godina i pride da iznose iz naše osiromašene zemlje sav profit.? Mislim da bi ovaj potez bio zreo za preki sud. Možete da poklanjate svoju privatnu imovinu ali ne dirajte u narodni znoj!

  7. Institucija subvenija,izgleda da je došla od SNS funkcionera,jer taj novac je od poreskih obveznika u našoj zemlji.Davati tako bogatoj fabrici subvencije,našla se enigma,kolika je onda zarada tih srbijanskih funkcionera,koji tako izdašno dele subvencije države Srbije za zaposlene članove SNS !?

  8. Nije dobar naslov NIJE DALA SRBIJA, DAO LAZOV V L A D A L A C, pa jos prica kako je ON JEDINI NESTO URADIO ZA SRBIJU, ovde nece imati ko da ugasi svetlo u Srbiji

  9. Polako sa kuknjavom,vidite da su u zaletu,bice jos subvencija.Kako vreme odmice,lopovluk sve brzi,jaci,bolji.NapreDNO.

  10. jedan čovek je raščistio s tim: strane tajkune (i internacionalne kompanije) treba pomagati, domaće (van SNS-a) kvalifikovati kao izdajnike i lopove. Lična vlast jednog čoveka i jedno opšte sveznanje kakvo nije viđeno ovde, je rešila sve druge dileme, na primer institucije, transparentnost itd. Problema nema.

  11. Ne budite naivni! Poznato je da se u svakom poslu ugovara i provizija za ključnog igrača.

  12. Ovo bi trebalo da se goni po službenoj dužnosti. Da mi vlast samo jedan dan, da ih osudimo, zatvorimo i bacimo ključ u najdublji okean.

Ostavite komentar


Ekonomija

Udruženje proizvođača malina: Grad prepolovio rod 10

Udruženje proizvođača malina: Grad prepolovio rod

Rod malina je, zbog vremenskih neprilika, do sada prepolovljen u odnosu na prošlu godinu i maksimalno se može očekivati 25.000-30.000 tona ako ne bude više grada do berbe, rekao je danas predsednik Udruženja proizvođača malina Dobrivoje Radović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.