NBS: Rast BDP 4,2 odsto

Ostavite komentar


  1. A Vučić je u trenutku dolaska na vlast zatekao pad a ne rast BDP. Zaključite sami kakav je napor uložen da se iz pada stigne u rast od 4,2.

  2. ovo su bezocne lazi ,koje inemaju uporista u realnosti ,zapravo se radi o povecanje ekospolatiaicje prirodnih bogatava koje e isnose iz Srbije ,a koje strane firke knjize kao eksport /obrorom da su firme strane ,reliovana vrednost se defakto i nevraca u Srbiju ,pa cak i da se formalno knio kao balans firme vlanistvo je firmi sa sedistima van zemlje .ovo je ostra zloupotreba tiatiske ,dok instormeno trajer nevidjena ekonomska plajcka narod Srbije , ali istine radi treba reci da anrod Srbije svojim cutanjem to dovoljava punih 30 godina jos od 1992 . osiromaseni narod tj osiromasene vecina kriv je za stanje u kome se nalazi. i po mome misljenju nejma spasa narodu jer je nard toliko poeljen zavadjen osiromasen dezorjentisan da nema govora da se 3 srbina ujedine ,akamoli vise . ## disident poteran iz Srbije 2015 cije ime je totatlno nebitno ,obirom da su ga saborci izdali i ostavili na milost i nemilost u geizlu gde ga juri BIA

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.