NBS usvojila novi set mera koji olakšava pristup stambenim kreditima

Ostavite komentar


  1. NBS je ovim pomogla banke a ne gradjane, sada kada je kamata niska, bankama je u interesu da se kredit prolongira kada ce se povecati i kamate a time ce uvecati dobit. Kada znamo SVI da je i dinar na klimavim nogama i da sledi njegov skori sunovrat, zaduzivanje na duze staze nije PREPORUCLJIVO a NBS radi upravo suprotno. Budite odgovorni prema sebi i porodici, OPREZ, pri uzimanju DUGOROCNIH kredita.

    1. svi odreda /investitori, agencije za promet nekretnina, drzava, prodavci starih stanova/ rade-lobiraju da cena kvadrata ne padne, ali uzalud, trziste ce dati konacnu rec. Ko sada kupuje nekretnine ili pere novac ili je u nesnosnoj zurbi, sada treba sacekati sa kupovinom, euro ce biti trazena roba, nekretninama ce padati cena nece pomoci ni tajkuni, agencije,drzava…

  2. Ja ovde vidim samo podršku inestitorima da im ne propadnu poslovi koje će finansirati građani. Niko normalan neće rešavati stambeno pitanje u ovoj kombinaciji korone i preteranih nerealnih cena na tržištu. Balon mora da pukne…

  3. opet samo sebi tj. svojim finansijerima pomažu da iz budžeta tj. naših džepova ispumpaju još koju milijardu! LOPOVLUKU NIKAD KRAJA!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.