Ne možemo da uzmemo zajam, a možemo da delimo po 100 evra mladima

Pomešane poruke državnih funkcionera o ekonomskoj situaciji u zemlji

Ostavite komentar


  1. Ja sam jedan veoma omiljen roditelj. Pozajmljujem pare od koga stignem, odem u prodavnicu, nakupujem hrane, igračaka i poklona, pa sve odnesem kući. A moji oduševljeni, svi mi kliču, tata, tatice … !
    Hranu oni brzo pojedu, a igrački i poklona se zasite. Ja onda opet malo vratim neki dug, a zadužim se još više, i tako u krug. A moji u kući ubedjeni kako sam ja dobar otac. Sve im pružam, ne teram ih da rade, a nemaju nikakve oskudice. Uskoro se spremam da se zadužim toliko da kupim auto.
    Nema veze što će moji dugovi postati njihovi dugovi, meni je važno da su oni srećni.
    Eto, to je slika ekonomske politike Vučića i SNS.

  2. Ko je hteo da gleda, mogao je odavno da vidi da Srbiju čeka sudbina EPS. „Grčić“ na čelu države, Grčić na čelu EPS!

  3. Podeliti te pare, Zenama u crnom, Kandicki, europrajdu, svim zivim Nvo,,,,,obavezno ne zaboraviti Snesku….kakvi mladi

  4. Racun za nestrucnu monetarnu politikukoju vodi predsednik drzave a ne guverner NBS, polako ali sigurno dolazi na naplatu. Plasiranjem samo lepih i nasminkanih izjava o stanju budzeta sigurno nije svrsishodno i ne doprinosi poboljsanju! Vapimo za strucnim potezima i izjavama koje nisu kako bismo mi to lepo zamislili nego koje su stvarne ali sa ovom ekipom na vlasti to ocigledno nije moguce. 2,5 meseca posle izbora nemamo ni novu Skupstinu ni novu Vladu a i za Predsednika ne znam da li je inaugurisan da bi sve bilo lege artis! Pa kako onda dalje nelegalno?

  5. nato lobisti, ostavite vi lepo nase mlade na miru, da zive svoj zivot u skladu sa mogucnostima ove drzave. Manite nas vise sa vasim bajkama o zapadu i blagostanju koje tamo vlada, svako ko moze da vidi i cuje potpuno je upoznat sa stanjem stvari na trulom zapadu. Trulom do srzi!

  6. Okanite se više tih „helikopterskih“ para, nego, ako nas već čeka velika kriza, a naročito energetska, dajte svakom domaćinstvu 10 štedljivih sijalica – ali onih pravih, kvalitetnih, a ne ove win-win i kineske koje pregorevaju brže od običnih. Eto vam ideje – besplatno.

  7. Ta jednokratna davanja ili tkz“pomoc“se zavrsava jer su izbori prosli.Zbog velike inflacije penzije treba uskladjivati bar 2x godisnje jer su jako zaostale za platama

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.