Nedimović: Hrane imamo za ceo region

Ostavite komentar


  1. Uništio si srpskog poljoprivrednika i seljaka zarad interesa ličnih i vodje kriminalne bande… Robijaće te ako budete imali sreće… Kršili ste ustav i poklanjati zemlju arapima… Kad dodje vreme ni vi nećete imati ustavna prava…

  2. ako imate hrane za ceo region bilo bi logično da imate i za popunu rafova u domaćim prodavnicama . a kada znamo koliko voli-te penzionere, „bake&deke“ zašto ne oformite pakete od po npr 2-3 kg brašna, isto toliko šećera, 1-2 boce ulja i kvascem , onim koji je ljajić najavio za utorak , ali prošli utorak . ako je već odluč(en)io da podmiti(te) penzionere sa po 4000 , ne bi mnogo više preko toga potrošili, jer ovaj paket , pojačan sa 2-3 konzerve ne bi prebacio jednu crvenu . udar na budžet bi bio minimalan, a korist višestruka . ljudi bi mnogo manje morali da izlaze nedeljom u cik zore, smanjio bi se pritsak i na apoteke, koje ionako nemaju dovoljno potrebne robe, a možda bi uspeli da zadržite nekog od vaših , kako se veruje, tradicionalnih glasača . mnogim starijim osobama, u domaćinstvima gde ih je jedan ili dvoje, ovo bi bilo dovoljno do isteka onih preostalih 28 dana koje od onomad odbrojavamo, koliko je potrebno po tvrdnjama sa najvišeg mesta, da preživimo .

  3. Da li se gdin Nedimovic hrani HLEBOM i mlekom, sto nama tako lepo savetuje? Pa cemo poumirati od avitaminoze. Odakle ideja da se zatvore prijace na OTVORENOM, i ljudima onemoguci da u prolece kupe sveze povrce, i ostave da rade prodavnice? Skraceno. Ne bismo li se lepo svi nagurali u red i cekali satima. Da kupimo meso, koga nema, lekove, kojih takodje nema, maske ili dezinfekciona stredstva koje su nam skupo prodali „braca“ Kinezi, ali ni toga nema. Kinezi, od kojih kopiramo tiraniju. Zaboravlja se da su oni tenkovima gazili svoje studente, a sada nama prodaju pamet. A nasa vlast sva srecna iskusava granice nase trpeljivosti, sve izmisljajuci jedno za drugim sve gora ogranicenja.

  4. Dakle, preživećemo na brašnu (suvom hlebu). To jača imuni sistem i zdravlje. A, pomenuti kajmak, je, i do sada, većini, bio samo san. A što se tiče alkohola, to liči na masovnu proizvodnju odbranbenog oružja, tek 1946.

  5. Po ko zna koji put se vidi koliko je poljoprivreda važna za svaku zemju,a vi je i dalje kinjite i upropaštavate.Mislim na običnog seljaka,a ne ove tajkune bliske vlasti,koje prikazujete kako je u poljoprivredi sve sjajno i bajno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.