Nedimović: Sprovodimo pet mera za pomoć ratarima

* Država otkupljuje 21,7 miliona kilograma kukuruza po ceni od 23 dinara * Naturalna razmena kukuruza za 10.000 tona tovne stoke * Produžen rok za podnošenje zahteva za subvencionisane kredite * Odlaganje plaćanja naknade za odvodnjavanje * Semenska pšenica u zamenu za merkantilnu * Jeftinije gorivo, kao mera za pomoć ratarima, ipak nije zaživelo
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović o pomoći gazdinstvima čiji su usevi oštećeni sušom

Ostavite komentar


  1. Vlada pomaze poljoprivrednike od 250.000 registrovanih poljoprivrednih gazdinstava njih 1600 je dobilo subvencionisanu mehanizaciju, /partijski poslusnici/ a ostali neka se snalaze kako znaju, doduse mogli su uzeti semensku psenicu u zamenu za merkartilnu 1-1,6 kg ali posto je prosao rok setve.

  2. Ko je uspeo da proda kukuruz po 23,00 din/kg???? NAŠI LJUDI!!!!!!! Kukuruz na tržištu 18,00-19,00 din, a DRŽAVA PLAĆA 23,00 din/kg??????????? LUDILO!!!!!!!!!!! BAŠ SE RAZBACUJU, VEROVATNO SAMO ZA NAŠE??

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.