Nedimović: Srbija ima dovoljno hrane i za sebe i za izvoz, problem samo u govedarstvu

Ostavite komentar


  1. Da se primetiti po starijim osobama koje večeravaju iz kontejnera ako nešto pronađu

  2. Ceo svet će da umre od gladi a Srbija če da jede krompir i pargarepu pinuđenu od strane EU i Amerike. Samo Naprednooooo.

  3. Najstarija stočarsko-veterinarska ustanova u Srbiji, Stočarsko-veterinarski centar (SVC) Krnjača, koji je po svim parametrima bio na svetskom nivou i priznat u celoj Evropi, praktično je ugašen, radnici ne primaju plate, obrađivano zemljište je zapušteno i zakorovljeno, a bikovi kojih je bilo dvadesetak gladovali su i na kraju poslati u klanicu, piše danas portal Agrosmart.

  4. Problem je u „Volovima“ na ruko-vodećim mestima u svim državnim organima. Kao da im je sva pamet ne u glavama nego u rukama;
    „Ruko Vodioci“ prvo navode vodu na svoju vodenicu, i horski „mudruju“; „Sve će to narod pozlatiti“ i u istinu; Srbija stigla u „zlatno doba“
    Montipajtonovska Juhuhaha.
    Kad se pogledaju, i objektivno proanaliziraju;
    „Bela lađa“, „Ko to tamo peva“ „Selo gori a baba se češlja“, kad se pročita i ispravno skonta pisanje ; Radoja Domanovića, Branislava Nušića, Dimitrija Tucovića , Arčibalda Rajsa i njma sličnih, Montipajtonovska Juhuhha u Zlatnom Dobu“ u Srbiji u 21 Veku kan, da je stvarno postala stvarnost.
    Džordž Orvel! kan, da je iz tadašnje Engleske (1948 godine) video danaćnju Srbiju (2020 godine) Pročitajte Orvelov roman „1984“ pisan 1948.
    Izgleda da je Orvel SNSovcima isto što je Karl Marks bio Komunistima, „Glavni Ideolog“!

  5. Pazi , on se covek smeje na slici ! Prosto mu doslo smesno sto mu dopalo da bude neko a zna da je nista !

  6. U Srbiji sve sami strucnjaci na funkcijama pa me bas zanima kad je Nedimovic postao strucnjak za poljoprivredu!!!!!!!

  7. Govedarstvo?! Pretpostavljam da je dotični mislio na stočni fond, koji je tradicionalno deficitaran, več decenijama.

  8. Cuo da je jedan od kandidata za premijera,pa ko veli nije zgoreg sam sebe preporucit.Inace i ostali kandidati se aktivirali ovih dana,med i mleko kod njih.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.