Nedimović: Za desetak dana o Tenisu

Ostavite komentar


  1. "skini gace i daj dupe" to je vazeca politika obecanog prosperiteta. Unisti sve sto su generacije stvarale. Zasto? Za icnu korist. Samo tako.

  2. Ovaj čovek je neopravdano pun sebe i arogantan. Preambiciozan, ali i naivan. Veruje pojedinim svojim saradnicima u Ministarştvu koji ga koriste da bi preko raznih "projekata" radili za sebe. Zamislite kada pojedinci napadaju svoj fakultet koji su završili i koji ne dozvoljavaju da on kao Ministar dobije pravu informaciju sa terena. Na nekim mestima prepričava sednice Vlade, pa se posle ispotavilo da su ga namerno slagali ili to on svesno radi?

  3. Nemcu Tenisu za desetak dana preko deset hiljada hektara poljoprivrednog zemljišta u Vojvodini, u zakup na 30 godina, a građani Srbije, čekaju 70 godina da im se restitucijom vrati oteto poljoprivredno zemljište, pa još ništa. Zemljo, Srbijo?!

  4. Kakav bre Tenis. Prvo popisite drzavnu imovinu, tu spada i popis poljoprivrednog zemljista, drzava Srbija nema pojma sa kojom imovinom raspolaze, ZATIM VRATITE POLJOPRIVREDNO ZEMLJISTE koje se potrazuje u resituciji, pa tek onda DOBRO raymislite o Tenisu. Gradjani odlicno znaju ko je vlasnik tenisa i da nema nikakvo postovanje u Nemackoj. Ustvari, prosto je pitanje da li ce sef dobiti veliku proviziju. Za 30 godina hocete nasu zemlju potpuno da unistite.Vlast se plasi restitucije jer se sve pljacke i otimacine kroz ovaj proces razotkrivaju.

  5. Prvo vratite oteto restitucijom. Kako raspolazete imovinom koja nije vasa? Vazniji je Nemac (ili vas licni interes) nego interes gradjana Srbije. Sramno i izdajnicki.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.