Nekadašnji direktor JAT-a: Putnik je počeo da sumnja u informaciju „poletećemo uskoro“

Ostavite komentar


  1. nikada više sa Air Srbijom!!!! I bez ovog nevremena su bili loši, kasnili, lagali, bolelo ih uvo za putnike.Ali, postojala je nada – popraviće se. A oni sve gori i bezobrazniji. Jedino je sigurno- da će ogromne gubitke napravljene uglavnom u letnjoj sezoni- pokriti iz budžeta , parama svih nas, pa i onih koji nisu nikada ušli u avion!!!

  2. Dva puta za mesec dana sam sa Er Srbijom preživela horor, i nikad više ne želim da uđem u taj avion! Nesposobni, bez ikakvih informacija, ni predstavnik na aerodromu ništa ne zna, kako u Beogradu tako i u Tivtu! Višesatna agonija bez flašice vode…a na kraju i bez prtljaga!

  3. Bar 50% putnika koji su cekali 12 ssti na let, je učestvovalo u blokadi autoputa tako da mi njih i nije zao. Ostalih, da kao sto mi je zao ljudi kojj satim a stoje na autoputu blokirani.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.