Nema kompromisa kada je kvalitet goriva u pitanju

Ostavite komentar


  1. Lepa bajka. Gorivo u Srbiji je očajnog kvaliteta. Prljavo i razredjeno ko zna kakvim aditivima.

    1. O cemu pisete? Da li je pisac ovog teksta sipao gorivo u inostranstvu? U Nemackoj odavno je dizel bez sumpora i samim tim manje zagadjuje. A o radu motora da ne pricamo. Znaci da DANAS pise ovako? Ne razumem! Niste vi Alo, kurir….

  2. Kao i SVE domace firme, dobar kvalitet u EU a nama sve najlosije da kompenzuje troskove…..jadni mi.

  3. Laz!!!
    Na sva tri nova auta nakon samo 6-7 meseci upalile se one lampice „slavinica“ sto ukazuje na lose izduvne gasove.
    Zasto ?

  4. To uopste nije tacno. U Srbiji je gorivo veoma lose.Auto mnogo vise trosi kada sipam u Srbiji u odnosu kada sipam u Sloveniji.

  5. A zasto ne bi recimo novina Danas svakog meseca ili na svakih dva meseca sklopio dogovor recimo sa Jugoinspektom da im oni daju podatke o trenutno naboljem gorivu na trzistu Srbije i to sve vrste goriva , pa da kupci lepo idu na te lokacije i tamo opskrbe svoje ljubimce. Vise volim da nahranim svog Milutina dobriim gorivom nego sebe, duze ce da traje kada i on dobro „jede“.
    Bila bi trostruka korist, prvo za one koj imaju automobil, drugo vidite da vam je rubrika Auto dosta citana, znaci bice jos vise, trece sto je najvaznije i ostali koji nisu na prva dva mesta tog meseca trudice se da svoje gorivo poprave u sledecim ispitivanjima, cetvrto svi imaju koristi jer ce vazduh biti cistiji.

  6. Moj punto, čim naspem gorivo na NIS-u, odmah pali lampicu check engine. Verovatno kompjuter ne može da poveruje koliko je kvalitetno gorivo.

  7. Najskuplje , ne samo u regionu , već i najlošije . Kada istu količinu goriva sipate u Austriji i Srbiji , u Austriji je jeftinije nego u Srbiji , znatno manje prelazite km sa onim gorivom iz Srbije , auto ne prepoznajete jer je trom , nekad se zakašljuca ili dobije knedlu , a i upali se lampica voda u dizel filteru .

  8. Jednom sipao benzin na Nis-u,posle par km auto jedva primao gas,praćen smradom sumpora iz auspuha.Razlog su četiri zapušene brizgaljke..Čišćenje nije jeftino,a benzin iz rezervora iskoristio za pranje delova..Posle toga samo sipam na Luk,Omv ili Mol

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.