Netačne informacije o kompaniji Bambi

Povodom navoda u tekstu "Radnici tvrde da su zbog protesta dobili otkaze"

Ostavite komentar


  1. Izuzetno odgovorna kompanija, koja je fabriku čokolade Banat u Vršcu dovela do prosjackog štapa
    , sve čestitke

  2. Inex, Inex plus, Inex minus … sve su to robovske firme koje su pod zaštitom nekoga iz vlasti. Plaćaju radnike po 105 dinara i to kasne. Ne uplaćuju doprinose ne prijavljuju radnike. MOŽE IM SE. A Vi gospodo iz Renomirne firme samo angažujte te sa najjeftinijim ponudama pa će i Vas početi da potkradaju radnci obezbeđenja.

  3. Toliko se brinu o radnicima ilistruje cinjenica da imaju radnike koji rade preko agencije vec 10 godina i koji nemaju bukvalno nikakva prava,ni pravo na odmor ni pravo na bolovanje…

  4. Inexplus obezbedjuje Bambi, a radnici nemaju licence, nemaju strucne ispite iz ZOP, nemaju uplaceno ni penziono ni socijalno, ko radi u obezbedjenju Inexplus – dobro pogledajte (?), inspekcije u sprezi sa rukovodstvom cute, a svi znaju pravo stanje, sta reci dalje, za neke nema zakona, a kako stvari stoje nece ga jos dugo ni biti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.