Neuspela prodaja ATP Vojvodine

Ostavite komentar


  1. ma jok ,prodace ATP nekom postenjacini iz opozicije..naravno da se tu radi o obracunu politicara bivse i sadasnje vlasti sa istim akterima.. naravno da nikoga nije briga za opsti interes vec kako se uz put jos i obracunati sa neposlusnima..drzavna opsta imovina sluzi da onaj ko vodi ko fol drzavu ima sredstva da unizi one koje vodi.. ekonomija tu nije nikada postojala niti hoce..drndanje drzavnom imovinom od strane partijaca je sredstvo upravljanja narodskim masama..

  2. U pravu si u taj posao može da krene samo neko iza koga stoji politika! Isto kao što je iza tebe stajala SRS, Maja Gojković, Igor Mirović i ostala bratija . Zaboravio si na dogovor sa njima? Problem je ispao onda kada su prevoznici, putnici i građani počeli da protestvuju i bojkotuju tvoju stanicu! Političari se uplašili i povukli se iz dogovora! Nemoj nas da farbaš, znamo svi dobro šta se desilo! Javna tajna…..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.