Nikezić (SSP): U januaru 20 odsto ukupnih rashoda budžeta Srbije otišlo na kamate

Ostavite komentar


  1. Uzurpator kopira Tita. Samo je zaboravio da on neće da vlada doživotno kao Tito i da će morati krivično da odgovara.

  2. Ko će njima da pozajmi 17 mild evra? To su prazne priče. Jedino ako to nije tajno obećani keš za prodaju Kosova.

  3. Jel ima šanse Nikezič da obavesto MMF i ove međunarodne revozorske kuće. Jer oni ne znaju pa smatraju da su srpske finansiije i ekonomija stabilne. Izgleda ne znaju ono što veliki mag Nikezić zna.

  4. Prosecan glasac ne razume ovo sto pisete. Ukoliko uopste hoce, moze ili zna da procita.

  5. @Branislav

    Ako malo detaljnije ispratis politiku MMFa, znao bi da MMF brine da je placen dug, a ne kako ces ti/mi/svi da zivis/zivimo.
    Tako da Nikezic tacno zna sta govori, a MMF tacno zna sta radi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada? 8

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada?

Među brojnim sporazumima Srbije i Kine, koji su potpisani tokom zvanične posete predsednika te zemlje Si Đinpinga Beogradu, nema nijednog iz oblasti elektroenergetike, a razlog za tako nešto treba tražiti u činjenici da je u tom segmentu naša zemlja prevashodno vezana za evropske standarde, smatra domaća stručna javnost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.