Novac dođe i prođe, uspomene nemaju cenu: Kada je pravo vreme da ostvarimo svoje želje i živimo život na 100%? 1Foto: Shutterstock/Dudarev Mikhail

Svakodnevni život često ume da postane monoton, svaki dan odlazak na posao, povratak kući, različite druge obaveze koje oduzimaju energiju i vreme.

Često se zapitamo u kom trenutku smo prestali da budemo ona energična deca koja su uvek želela da isprobaju nešto novo i koja su uvek bila spremna za novu avanturu.

„Tada je sve bilo lakše“ – tom rečenicom često sebi opravdavamo nedostatak hrabrosti, energije ili novca da ispunimo svoje želje, međutim da li to zaista mora tako?

Pitanja energije i hrabrosti zavise isključivo od vas i toga koliko zaista želite da načinite promenu i da počnete da živite život u punom kapacitetu.

Međutim, pitanje novca je često bio problem i prepreka za ostvarivanje brojnih želja, čak i kada su svi drugi uslovi ispunjeni.

Zamislite šta biste sve mogli kada biste sada imali tri miliona dinara? Spisak mogućnosti je zaista širok i šaren.

Možete da putujete, da isprobavate različite vrste hrane, da upoznajete različite ljude i njihove kulture, da stičete nova iskustva i idete u nove avanutre, jednostavno rečeno, možete da priuštite sebi život na 100 odsto.

Primera radi, za manje od 300.000 dinara možete sebi da priuštite egzotično letovanje na Maldivima, ukoliko volite takav tip odmora. Ako više volite planine, za manje novca možete da odete na Alpe u Švajcarskoj i da uživate u čistoj prirodi i svežem planinskom vazduhu.

Ukoliko ste avanturističkog duha, za vas onda nema granica, uz pomoć keš kredita Addiko banke možete da isputine sve želje koje ste odlagali i da zaista počnete da živite život kako želite, a ne kako morate.

Novac dođe i prođe, uspomene nemaju cenu: Kada je pravo vreme da ostvarimo svoje želje i živimo život na 100%? 2
Ilustracija: Addiko banka/Promo

Ako ste željni avanture, možete da dobijete do tri miliona dinara keš kredita uz atraktivnu kamatnu stopu koja opada sa povećanjem iznosa kredita.

Vaš život na maksimumu može da počne već danas, dok novac možete da vratite u roku od 71 meseca.

Na primer, za putovanje možete da podignete dinarski keš kredit od 600.000 dinara, uz nominalnu kamatnu stopu na godišnjem nivou od 14,99 odsto, dok bi efektivna kamatna stopa bila 17,32 odsto.

To u praksi znači da biste mogli da ispunite svoje želje i doživite brojna nova iskustva, a da biste novac mogli da vratite u roku od 71 meseca, pri čemu bi mesečna rata iznosila 12.794,39 dinara.

Morate priznati da je ova rata mali mesečni izdatak, posebno ako uzmemo u obzir da ste postali bogatiji, pre svega, za jedno ili mnoga životna iskustva, ali i uspomene koje nemaju cenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari