Novi rok za privatizaciju Galenike

Ministar privrede Goran Knežević o rešenjima za RTB, Petrohemiju, Azotaru i druga državna preduzeća

Ostavite komentar


  1. Da ne poverujes !!! Lik koji ni trafiku nije "vodio",bavi se "privredom" ove jadne zemlje !!! Pa "Galeniku" su ojadili turbo-udbasko-socijalisticki "kadrovi" iz SPS,zar ne ??? Kao i sve sto ima veze sa "javnim finansijama" ! A o "Diposu" i ostalim drzavnim nekretninama da ne govorim !! I zato…..mr““sssssss !!!!

  2. JOJ ŠTO JE,,LEP,,OVAJ,,SrBski svet,. PA KO JE U IME ,,ZEMLJE,, A NE,,DRŽAVE,,DOBIO DOPIS ,,WORNING,, DR KNEŽEVIĆIĆ,, ZA NEDOZVOLJENI PROCENAT AFLATOKSINA U MLEKU,ZA,,SAMO,, 10 PUTA,IZ LICENCIRANE EVROPSKE LABORATORIJE,..ALO BRE, PA ON O,MA POSTADE,,REVOUCIONARNI,,VLASNIK,,DRŽAVNE TAJNE,,I poslet da,,Služi kaznu,,kod Baje BAJATOVIĆA,A MI OSTALI KOJI SMO,,ČUDOM,,DOŠLI DO ZVANIČNIH PODATAKA OSTASMO,,,KRŠTENI,,OD NJEGA I g.GOLUBOVIĆA,,EVROFANATICI,,.U KOJE TO,,EKSPERTESKE,, TIMOVE I,,KOMISIJE,,ON MISLI DA SE,,UGRADI,,PA DA,,Odliučuje ,,o opstanku,,jednog onakvog,,dugoprugaškog GUBITAŠA R.T..BOR i onako,,odagbranog,,eksperta na čelu,,.ili se,,nada,, da smo svi polu ili celi,,idioti,,po volji,,.kadrovika,,Mu saobaveznom ,,pristupnicom,, ili inicijacijom,od bar 200000 evrića poklonjene onoj stranki koja mu je sada,,kost u grlu,,. za početak,.Ovakav,,world minds,, ima prođu Samo i Jedino u vučkolendu na,,sreću,,poreskih obveznika.Srbije..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.