Novu godinu zaposlenima u RTB Bor čestitao generalni direktor Long Ji 1Foto: Kolektiv

Generalni direktor ZiJin Bor Copper DOO Bor Long Ji u novogodišnjoj čestitki zaposlenima u kompaniji zahvalio je za podršku koju je ovom preduzeću dala Vlada Srbije, svim zaposlenima na uloženom trudu, kao i dugogodišnjem direktoru Blagoju Spaskovskom.

On je podsetio da borska industrija bakra ima istoriju dugu preko sto godina, da je iskusila i uspone i padove, i da nije bilo nimalo lako da se održi do danas.

– Svi znate da se vlasnik RTB Bor promenio i da je od državne kompanije Republike Srbije postala kinesko-srpska udružena kompanija. Promenjeno je i ime kompanije, koja se sada zove ZiJin Bor Copper DOO Bor. Međutim, naš pozitivan stav i želja za uspešnim razvojem se nisu promenili. Nije promenjen naš vredan i odgovoran duh prema poslu, niti je promenjena naša potraga za dobrim životom. Mi se sada ne delimo na ljude iz Кine i ljude iz Srbije, mi smo svi ljudi iz borske industrije bakra. Verujem da, ukoliko održimo našu ljubav prema Boru i borskoj proizvodnji bakra, uz veliku podršku članova društva i pod vođstvom Nadzornog odbora, i ukoliko budemo vredni, sigurno možemo da se razvijamo u pravcu dostizanja zajedničkog cilja – uspeha – kazao je generalni direktor  ZiJin Bor Copper Long Ji, čestitajući Novu godinu i predstojeće praznike – Božić, srpsku Novu godinu, a preneo basenski list „Kolektiv“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari