Obnovljena proizvodnja BIP piva

Ostavite komentar


  1. E,ovo ko onaj jogurt u trouglu…!!!Nego da li ce biti pakovano u flase po euro standardima,ili u one stare,koje su onomad zavrsile u srci…E sad, svaka pivara ima svoj pakovanje a unutra isti k…..???I kao na pocetku svake privredne bajke: Ocekuje se…!!!Zivi bili pa videli…BiP u Guci!!!

  2. Služio sam JNA u Uroševcu. Skopsko je bez konkurencije bilo nešto najgore što sam do tada ikad u životu probao. Sve do pojave Jelenka (čista hemija za alkose da se što brže balsamuju). A glede BIP-a, živim blizu, često sam išao u njihov diskont, dok je bio naš, kvalitet mu je bio kakav-takav. Kad su počeli preuzimači, njegov kvalitet je varirao bukvalno iz dana u dan. Uopšte nisi mogao da se pouzdaš da će ono što si kupio danas biti istog ukusa kao ono što će biti pravljeno sutra. Aj da vidimo i ovo čudo, a da nije prašak..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.