Od bajke o čipovima do skrivenih puteva srpskog oružja (ENGLISH)

Kakav je efekat euforično najavljivanih poslova sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Ostavite komentar


  1. Lijepo Vas molim da prestanete vjerovati Minhauzenu, vec mi je presmijesno da stalno nasjedate.Pratim vase portale iz obiteljskih razloga.Lijep pozdrav.

  2. Katastrofa!Pouka da buduće vlade zaobilaze UAE.Cudno da niko ne postavlja pitanja u vezi ovih promašaja na konferencijama za novinare.

  3. Šta ima nelegitimno u prodaji oružja,zar treba nekome da se najavi?
    UAE je stabilna i jaka zemlja pa pitajte njih slično?

  4. Kako vas nije sramota sto ne napisete pravi razlog sto je fabrika cipova.nemoze otvoriti a.to je nemamo kadar niti ga mozemo obucit.

  5. Stvarno je kredit od 2% kamate godišnje nepovoljan u odnosu na kredite sa kamatnom stopom od 7,5% na godišnjem nivou za povećanje penzija zarad zadržavanja na vlasti 2011.

  6. Dzabe mlatitebpraznu sslamu! Aleksandar je za vas TV u boji i na tockicima, shvatate sta hocu da kazem. Srbijs jr tako iskoracila da je sve okolo uboga provincija na celu sa Zagrebom. Zelim vam sve najbolje

  7. Na sve to mali Perica će reci:“Pa sta,malo sam se zaigrao pa sam se onda preigrao i šta ćemo sad,puj piki,nista se ne vazi“.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.