Počela prijava vakcinisanih građana za 3.000 dinara

Pogledajte link na kojem se može prijaviti

Ostavite komentar


  1. Kakvo bi ja čudo bio da ne kažem nešto ružnije ovamo pričam protivu prvorođenog i protiv režima a ovamo uzmi milost gde je svaki dinar koji on daje kao da su njihovi zadužen puta pet odmah ako ne i više, fuujj

    1. Ne uzimas ti ni od Vucica ni od rezima tu „milost“ nego samo uzimas delic onoga sto je oteto svima nama . Ne daje on nista nego se samo malo smilovao , pa trenutno manje uzima , ali nadoknadice on to cim prodju izbori .

    2. Gde i kako se mogu prijaviti nezaposleni koji nisu dobili najavljeni pomoc?

  2. Prava stvar,da bi opstali na ovoj
    zemaljskoj kugli pozz!!!!

  3. Projavila sam se za novcanu pomoc od 3000 din vakcinisanima mesjutim problem je sto pise da su pogresno uneti podaci.Dali moze pomoc

  4. Svejedno će da se hvale kako su dobri, lepi, slatki i fini, i koliko pomažu ovaj narod, vraćajući ove mrvice, dok pritom nemilice pljačkaju na sve moguće načine od kojih mi se sve odavno smučilo. Bar ću malo da smanjim gomilu sa koje grabe, bez nade da će ih to zaustaviti!

  5. Ima nas očigledno više vakcinisanih, nego onih koji su dobili 3000,00 iako su uredno tačno uneli podatke na zadato mesto i u odobreno vreme. Da li će se neko pozabaviti ipak lojalno vakcinisanima i “tehnici” dati CRVENI KARTON!Bar NE diskriminacije radi od onih koji novac dobiše i postaše “srećni” dobitnici….Nezadovoljna.

  6. Primio sam obe vaksine protiv covida19
    Prvu 21 04 2021 a drugu 12 05 2021 u sad

  7. Nisam se vakcinisao zbog pomenutih para, kada su vec bile pomenute, prijavio sam se, ali te pare nikada nisu legle na račun, ako nešto obećavate, bar to i ispunite.

  8. Ja nisam dobila ni jedan jedini dinar, a socijalni slucaj sam! Kako je ovo moglo da Vam promakne? I zbog čega? Da li mogu da dodjem objasnjenje? A pri tom bolujem od raka dojke 3 stadijum! Niti sam dobila 3000.00 dinara za vakcinu, niti u junu 60 €, a da li cu sada dobiti sve na gomilu, pa da se uhvati red? Ili ce i ovih 60€ da me zaobidje? Molim Vas da mi odgovorite!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.