Od sutra skuplji struja i gas, poznato i koliko

Ostavite komentar


  1. Kakav je ovo tekst, ovo je šturo i polovično, nemojte da se brukate, ako nešto pišete pišite kako treba, koliko je puskupela viša tarifa, to nije napisano

  2. Postoji jednostavno rešenje, reče ministarka energetike – ako struja poskupi 10 %, rešenje je da smanjite potrošnju za taj procenat i NIKOM NIŠTA !!!
    Isto može da važi i za hranu – čim poskupi, smanjite potrošnju – i kao da nije poskupelo.
    Pa onda lekovi, benzin – MA VAŽI SA SVE..
    Čudno je da ovako genijalno rešenje naših ministara nije već primenjeno u svetu ??

  3. kaže Vučić??!! Poskupljenja su verovatno za naše dobro – ,treba narod da ga razume??! A čini mi se da su ove navedene cene bez poreza – tako da su konačne cene „neznatno“ veće!!!

  4. Dokle više?!?! Gorivo je skakalo uz izgovor da možemo da biramo između njega i struje pa je bolje da struja ne poskupi.. Dokle više da pravite budalama ovaj narod?!?!

  5. I na tu cenu struje koja je najmanji faktor u racunu dolaze dazbine koje su mnogo vece od utrosene struje i to procentualno tako da povecanje cene struje znaci i povecanje dazbina .E pa neka vec jednom neko izrachna kolika je stvarna cena 1- nog KW.

  6. Poskupljenje, taman pred sezonu grejanja.Nemaju svi mogucnost alternativnog grejanja.Evo, i gas poskupeo.Dobro je, taman da vratimo ovo sto cemo dobiti.Ovako bi i moja baba umela da vodi drzavu.A da smanjimo potrosnju? Pa to smo vec uradili.Ko je lud da trosi vise nego sto mu treba?

  7. Pa nista, moracu da kuvam ves na smederevcu, ko Persida sto je rodila tri idiota a za idiota se i udala, a „kapetan od belu ladju“ samo neka „plovi“ dalje svojim autoputevima, i ruca vruci prasici, ja cu onaj „gala rucak“. Sram vas bre bilo!!!

  8. I gas i struja poskupljuju 10 posto a oni pr…kaju penzije 5.5 posto a cene hrane 100posto. Ovo treba izdrzati al najvise roditelji koji skoluju decu. Sramota.

  9. Nemoguććeee…a taman nam je krenulo… Ali ako će mi od toga biti bolje evo neka bude 20%

  10. Imaćemo nacionalni stadion, šta nam treba više. Glupa masa kuka i jadikuje, a opet bira šibicare da im vode državu.

  11. Da,poskupljuje gas i struja,i puno sto sta je poskupelo.
    A sto se tuce Struje,to ni sveti Petar vise nemoze da izracuna.Te pdv,te takse na brojilo,takse na tv pretplatu,zelena,plava,crvena tarifa
    I jad se sve to smucka,koliko kosta Struja toliko jos pirezi i takse i to naravno Narod sve placa.
    Na sva zvona se prica o penxionerskim karticama i o povecanju koje je vec davno pojela inflacija.Jadna li je ovo Zemlja i mi u njoj.A lopovi se enormno bogate na racun ovog jadnog Naroda.

  12. Ovo poskupljenje struje uredu al ukinite silne akcize,gde akcize izadju vise nego sto jeno dvoclano domacinstvo potrosi,a i tv pretplata to je otimanje od naroda.

  13. Без струје и гаса се може,али богами без паризера не може.
    Тако да газда неће дозволити да паризер поскупи, осим у случају ако то мора,а онда ће забринутог лица то објаснити народу, по оној
    Народе мој …..

  14. 350 kw cena 2220 din a racun 4500,dazbine duplo vece,e to nema nigde u svetu. Racun mi 5000 a plata ista kao kod zuti samo racun veci.Ma kakav tigar mi smo Bizoni.

  15. Kako bre skuplja i skuplja… zar pretsednik ne obecava bolje uslove za zivot i sva ta sranja? Trebalo bi valja da bude jeftinija

  16. Penzioneri i ojadjenia radnička klaso listom glasajte za Djilasa, jer je čvrsto obećao vraćanje otetih penzija, izgradnju vrtića, povećanje plata i slobodne medije. Sve lopove će častiti sa bukagijama i oduzimanje opljačkan imovine, a glavi grad će ponovo hraniti PKB. Ovo je istina, jer sistem Vas laže i maže.

  17. Bravo za najveceg manipulanta …ono sta narodu da duplo naplati uz cenu struje gasa goriva i td. Ovaj narod nikako da se opameti i ne shvati da je pljacka njih samih i cele Srbije u ekspanziji.

  18. Ma sendvicarima je bitno da je pileci parizer pojeftinio,a struja,gas,gorivo….nebitno je!

  19. Samo rokajte ionako smo najskuplji u svemu cerupate ovaj narod kao kokosku bravo skupe skode a i direktorske plate domacinske vise diroktora imamo nego moterasamo napred

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.