Ograničenje zapošljavanja u javnom sektoru produženo do 2026. godine

Ostavite komentar


  1. Kakvo crno ogranicenje…
    Oni primaju non stop po drzavnim ustanovama sto posto sam siguran…
    Bruka i sramota…

  2. Zvanicno imamo oko 6500 drustvenih automobila nezvanicno barem tri puta vise u zadnje vreme vidim da policija ide bisiklom ili autobusom na posao cak nemaju sopstven auto , decu su u skolu vozili policiskim autom kao i svoje zene za licne potrebe a tu su i SNS autobusi sa sendvicarima za dve crvene , sta cemo sa botovima koji mesecno trose na milione eura , E SAD LEPO POLAKO JOS JEDNOM PROCITAJTE NASLOV TEXTA !!!!

  3. Odluka nije predvidela fantomsko dodatno zapošljavanje kadrova po ugovoru gde zaposleni u jednom preduzeću za stalno istovremeno može da radi po ugovoru u drugom preduzeću koje je u 100% državnom vlasništvu! Na takav način takav pojedinac ostvaruje dva lična dohodka! Neshvatljivo je da neko nema ni jedno radno mesto a neko može da obavlja istovremeno i po dva tri radna mesta a sve u isto radno vreme. Sve se ovo dešava u NVI SAD GAS DOO gde bahato rukovodstvo ima stalna radna mesta u SRBIJAGASU a paralelno vrše odgovorne funkcije i u NOVI SAD GAS-u. Ovo je direktan sukob interesa da lica iz javnih preduzeća obavljaju iste ili slične funkcije i u konkurentskoj firmi NOVI SAD GASU i svi ćute iz gradskih struktura a o Nadzornom odboru da ne pišemo!! Gospoda javno i transparentno uzimaju novce kao da su na izvolte, vozaju se džipovima čak i udaraju inicaje sa svojim imenom i prezimenom na službena vozila!! Kako bahata ta ekipa a pošto je kompletno rukovodstvo SPS onda ostali zaposleni mudro ćute!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.