Oseti moć SBB GIGA mreže uz EON pakete - 12 meseci po 1 dinar za nove korisnike 1Foto: Promo SBB

SBB kompanija danas je započela akciju EON paketa za nove korisnike koja traje do kraja aprila.

Svi oni koji još uvek nisu SBB korisnici, sada mogu da odaberu neki od najprodavanijih EON paketa koji sadrže internet, digitalnu televiziju i fiksnu telefoniju uz akciju 12 meseci po 1 dinar.

“Zbog velikog interesovanja, naši EON paketi su do kraja meseca na ovoj specijalnoj akciji za nove korisnike. Pored superbrzog interneta do 1Gbps na SBB GIGA mreži, koji je dve godine zaredom 2021. i 2022. godine osvojio međunarodnu Ookla nagradu, naši korisnici mogu da dožive sve prednosti jedinstvene EON platforme koja svaki TV pretvara u Smart TV, pružajući najbolju zabavu, raznovrstan i personalizovan sadržaj za svakog člana porodice. SBB dokazano pruža i vrhunsko korisničko iskustvo, za koje smo i dobili i međunarodno priznanje Customers’ Friend početkom godine”, rekli su iz SBB kompanije.

Ekskluzivno svi SBB korisnici mogu da prate Evroligu i Evrokup narednih pet sezona na Sport Klub kanalima, a uz to da uživaju i u zabavnom programu na televiziji Nova uz novu sezonu takmičenja Survivor, ali i najtraženiji emisije poput Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Utisak nedelje i druge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari