Otkrivene tajne veze Napreda u borbi za Energoprojekt

* Milovanović: Saznaćemo ko su ljudi koji hoće da preuzmu kompaniju i odakle im novac * Bojić: Pred Komisijom je završen upravni, ali nije i sudski postupak
U igri oko preuzimanja najveće građevinske kompanije učestvovalo desetak povezanih firmi

Ostavite komentar


  1. Izgleda da ce da brani sebe (i ekipu) osim "nesracunatosti" i na neuracunljivost…
    Ali sto upropasti ekipu brale?

  2. Na žalost mi u Energoprojektu sa razočarenjem konstatujemo da se taj zli Bojović u svoj ovoj medijskoj halabuci ponaša neuporedivo dostojanstvenije nego ovi naši samoproglašeni „ep-ljubci“ i njihovi talambasisti. Energoprojektu je uvek bilo mesto u poslu nikada u medijima. Ovo što se radi je siguran nagoveštaj kraja i put u sunovrata.

  3. Još nije ni aktivirana ponuda o preuzimanju, svakodnevno je u ponudi oko 65.000 akcija ENHL. To će da plane kao na ulјu. Tek će da krene stampedo. Ne može rukovodstvo Energoprojekta zaustaviti ekonomske procese jeftinom demagogijom i time što generalni direktor svaki dan gostuje u "Blicu". Tim pre što ceo grad zna, sva investiciona javnost, svi partneri Energoprojekta, svi zaposleni da je on poslednji čovek koji ima pravo po bilo kom osnovu da nosi transparent – "Odbranimo Energoprojekt od loših momaka".

  4. U replici na pisanje Dol i Dip. Ing-a, morem kao nezavisnik reci sledece:
    ilovanovic se poneo dostojanstveno i ispao veci menadzer nego sto je ama bas iko od nas ocekivao. Bojovic je nasilni, i ispade bas glupi mafijas i tu nema niceg dostojanstvenog, pa ni kad cuti zatecen u nedelu i odeva se elegantno kao al kapone.

    Kako ce biti sa akcijama … najgore zna Dol, te ga ne slusajte. Ako zelite investirati po svaku cenu u EP, onda je ENOP definitivno najsmislenija akcija za investitore-mudrace.

    Svaka cast Milovanovicu a izgleda i drzavi. Naizgled kasnom i neocekivanom reakcijom su zakucali Bojovica i sve buduce Bojovice upravo zahvaljujuci tom delay-u pustajuci akterima da se bezbrizno razmasu.
    aestralno. Zaista sam mnogo sumnjao i u drzavu i sposobnost menadzmenta, ne mogu jos da verujem skroz. Ruku na srce, to je dojam svih nas, da li smo na ovoj ili onoj strani, fabulozno nebitno.

  5. Nadam se da drzava istraziti kriminal i nezakonite radnje i u drugim kompanijama listiranim na Beogradskoj berzi . Ja sam mali vlasnik u Vodi Vrnjci gde se na najbrutalniji nacin mali vlasnici pljackaju od strane vecinskog Gobeljica i njegovih povezanih kompanija. Mi zasluzujemo zastitu drzave i institucija jer placamo porez ovoj drzavi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.