Otpisano oko 900 miliona evra duga RTV Bor

Ostavite komentar


  1. Da se ovo nije desilo, ne bi nestao jedan grad, ili jedan okrug, nestao bi ceo istocni region jer svi zavise od RTB-a.

  2. Ја не могу да верујем да после свега овај човек, који је кадровским решењима и самовољом упропастио РТБ Бор, и даље врши своју функцију. А довољно је сетити се оног бахатог понашања у току предизборне кампаење.

  3. @kasper piše neistinu. Nikave veze sa RTB Bor nema Negotin, Kladovo i Zajecar, skoro pa apsolutno. Ima korist samo Bor i Majdanpek i to pre svega radnici koji u rudnicima rade! Pod hitno smeniti ceo menadžemt RTB Bor pohapsiti zbog ovolikog duga i kriminalnih adnji u koje su upleteni. Naravno, bilo bi to kako sam napisao da je ovo pravna država. Ali pošto je banana, gledaćemo samo majmunska posla!

  4. Divota ,kada poverioci medu kojima preovladuju drzava i javna preduzeca poveruju drzavi nosiocu UPPR-a isto kao sto je drzava prethodno verovala ovom preduzecu kada mu je pare poreskih obaveznika davala bez ikakvih garancija.Zato se u ovim slucajevima desava ona narodana tante za kukurike a i narog zna kome su pripale tante a kome kukurika.Gospodin je sigurno izabrao ono primamljivije a imao je i od koga da nauci sta mu je bolje

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.