Otvorena deonica Surčin-Obrenovac, tri meseca pre roka

Ostavite komentar


  1. Auto putevi su zila kucavica drzava, i jedan od uslova ekonomskog i privrednog napretka drzave!

    1. Šteta što i tebe nisu pustili da i ti proturiš neku na današnjem mitingu lopova i ološa koji je predstavljhen kao otvaranje deonice puta.

    2. @Santo: pa ako je tako, kako to, da na putu BG-NI nema 100ine firmi i fabrika onda? Ja vidio jedno 10 mozda….

    1. Nije tacno. Obrenovcani jedva cekali da se otvori jer im je bio ugrozen normalan odlazak i povratak u Beograd…

      1. Ja sam bio na otvaranju te deonice odavno Beograd -Ljig al tad nije bilo ove petlje .Sada se otvarala petlja. Mrkonjic je radio deonicu ranije tu deonicu su popravljali krpili i na kraju rusili a direktor puteva je bio isti .

        1. Na otvaranju bila i vaspitacica vrtica Izvorcic PU Rakovica, a decu cuvao tamo neko

    1. Mora da je i Dodik ulozio svoj novac, cim je prisutan na svakoj svecanosti u Beogradu sa AV. Dodik se ponasa kao taksena marka za pismo. Pismo mozes i baciti ali taksenu marku nikako.

    2. Al tuga za platiti, dok za Grdelicu, opasno za koristiti. Skraćeno- t’ga za jug, od poznatog ljubitelja vina

  2. Razvališe kamioni lokalne puteve od Starih Banovaca na sve strane,babama su proteze otpadale u autobusu,ljudima kretao kamen,lokalni vulkanizeri namlatiše pare..28.Decembra očekujem direktan prenos uz prisustvo dovežene publike koja će se diviti do imbicilnosti jer popraviše ono što razvališe…..

  3. Vučić je dokazani lažov i obmanjivač i očigledno ima psihičke smetnje te mu ja više ne verujem taman da kaže da je danas 18. decembar. Nije na mestu da takav čovek bude predsednik jedne države makar ona bila i Srbija. Što se mosta i puta tiče, čestitam radnicima koji su radili i narodu koji je to platio lošim standardom, odlaskom mladih i svakodnevnim poniženjima koje trpi od strane onih koji su danas bili najglasniji u hvaljenju.

    1. Mrka nije pravio most Slobode u Novom Sadu nego posle bombardovanja kada su tri dela mosta bila srusena obnovio . Zato je trajalo tri meseca a ne tri godine. Cuvaj se laznih analogija. Nije SPS isto sto i SNS. DRUGI SU CAK I GORI IAKO JE TO JAKO TESKO PROCENITI…NAZALOST VIDECEMO KAD SE BUDE SPREMAO NOVI RAT U RADIKALSKOJ GLAVI KOMPLEKSASA PSIHOPATE. SPREMA GA ON CITAVO DETINJSTVO. TATIN BONAPARTA.

  4. “Tapšati političaru zato što je izgradio bolnicu, otvorio prugu ili put javnim novcem je isto kao da tapšete bankomatu kad vam isplati VAŠE pare.” Skoro sam ovo negde pročitala i bilo bi lepo da narod koji uzdiže ovu vlast malo razmisli čemu aplaudira i kome se divi.

    1. Upravo sam gledala prilog na N 1 ,pa to je takav cirkus da zdrav mozak tesko moze da prihvati.Baba se veseli kao da je svadba a verovatno je sada dosla i kikad vise.Uzas.

  5. Čista laž. Put NIJE još otvoren! Ovo je bilo samo za slikanje. U 17:30 došao sam od Ljiga autoputem, a kod Obrenovca – morao sam starim putem, jer putari još rade na deonici za Surčin. Rampa za saobraćaj. Kolona od Obrenovca do Ostružnice, u oba smera. Važno je samo da se kaže kako je put gotov na vreme, makar i da nije!

  6. Deonica je otvorena ali nije pustena u saobracaj.Ima li neki obrenovcanin da potvrdi ovo ili su svi na listi botova?

  7. Napisite sutra opet nesto o ovoj deonici. Pa cemo se javiti mi iz Surcina da kazemo ima li neke razlike. Trebalo bi da nam kamioni i sleperi vise ne prolaze ispod prozora. Malo sam skepticna, da li ce se to stvarno desiti.

  8. Da li neko može da potvrdi da je deonica autoputa ptvorena? Sinoć sam oko 20.00 časova prošao i nije bila otvorena. Danas putujem pa me interesuje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.