Paket pomoći za penzionere: Šta sve dobijaju, kako i gde da se prijave?

Ostavite komentar


  1. 25.000,00 dinara je manje više 200 €. Ali suština je kupovna moć. Za tu penziju, posle plaćanja računa, ne možeš kupiti ništa! Sramota. Cenim dobru volju, ali ovo je robovlasničko društvo, sa krminalnim rukovodstvom!

  2. …Čitam pre neki dan u Gardijanu da italijanska mafija ovih dana deli pakete siromašnim građanima u gradovima i kvartovima koje kontrolisše. Svaka sličnost je slučajna…(Komentar čitaoca lista Danas, 14.4.2020.)

  3. Kakav manipulant. On voli Srbiju i narod. Laže. On voli sebe i da i dalje bude vlast. Laže da to radi iz ljubavi. Pa zašto onda taj narod ponižava kupovinom glasova. Deli bednim penzionerima pakete u zamenu za glasove da bi svoju zadnjicu i dalje držao u fotelji i bio na vlasti. Nikada ova Srbijai ovaj narod nisu bili ovoliko poniženi.
    .

  4. Mislim da su paketi pomoći više potrebni maloj deci u razvoju i nemoćnima! Sve manje dece a sve više penzionera! Ali jedno je bitno: deca ne mogu da glasaju a penzioneri mogu! Da li je to kupovina glasova i da li naša deca koja ne glasaju, treba da dobiju novac kako bi roditelji mogli da ih malo zdravije prehrane! Ako država nema dovoljno para uvek treba da se prvo opredeljuje za nemoćne, za decu,a zatim za penzionere !

  5. PreCednik ima da spadne s nogu dok do izbora podeli paketiće svim jadnicima, kojih će za ovu priliku biri nekoliko stotina hiljada,. Inače, kad se prikazuju podaci o malim penzijama, taj broj je minoran, jer penzioneri u „zlatnom dobu“ žive nikad bolje.

  6. Živa sam se pojela što imam penziju 25.ooo tj-dinara te ne mogu da primim ovaj dragoceni dar, koji doduše ne vredi ni hiljadu dinara, a o sadržini i da ne govorimo. Ali poklonu se u zube ne gleda, naročito kad nemate zube.

  7. Kakva crna kupovina glasova, ovaj magični „paket“, ne vredi ni hiljadu dinara, pa sad ko hoće za tu vrednost, zbog malo soli i šećera, da se ponižava, neka izvoli.

  8. Agde je ‘lebac, majonez i parizer?! E moj tigru…deca gladna a ti daješ kilo šećera, ulje, kremu glicerin i sapun. Bolje operi ruke sa njim

  9. Jaimam penziju 247000d nisamni cuo za podelu paketa nisam se ni prijavio ali moze i bez te „pomoci“ hvala m

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.