Penzioneri traže izmene zakona

Ostavite komentar


  1. Izdržalo bi se ali, teško pada saznanje da osnovac u EPS-u ima veću platu od 95% penzija u Srbiji. Jorgovanka, u ovoj besparici kupuje "odmarače za noge" svojim zaposlenima, Krkobabić deli 13. platu … Previše je poniženja za ljude koji su svoje penzije pošteno zaradili. Uporedo s tim, elita daje pare na Kosovo, RS i, nepostojeću RSK. Ipak, najviše ponižava prosek plata u EPS-u.

  2. U državi koja nije pravna, u kojoj ni Ustavni sud nije samostalan, u kojoj vladajuća stranka radi sve da onesposobi institucije koje čine državu, možda je ovo put da nešto postignemo i spasimo se propasti. Da probamo i da obezbedimo podršku onih koji se nisu prodali "za večeru".

  3. Otimačina Vučića i MMF-a. Ispada da su penzionri i zaposleni u administraciju,spasli Srbiju od bankrotstva. Predsednik države i vlada troše para na sve strane. Nigde ne štede a o racionalizaciji i da ne pričam. Bruka.

  4. Trebalo bi povećati i ““minimalnu garantovanu penziju““ koja je sada oko 13.800din, jer sa ovakvom ne može da se preživi bez GLADOVANJA.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.