Plasirane neistine na račun postupanja Grada Niša

Ministarstvo saobraćaja negira tvrdnje Nacionalne koalicije za decentralizaciju u vezi sa Aerodromom "Konstantin Veliki"

Ostavite komentar


  1. a potom sklonila i prvog SNSovog gradonačelnika Perišića, a Bulatovića će skloniti ista ta bankarska garancija, za koju tvrde da postoji, drže je u fijoci, a ne mogu da je pokažu novinarima.
    Nakon prodaje kasrine, koja je pre poklonjena, nego prodata, nišlije su zahtevale da vide bankarsku garanciju jer je sajt firme koja je ispazarila bila najjeftinija sklepotina koja je probudila sumnju u postojanje bankarske garancije. Kada u garantovanom roku nije izgrađeno ništa od planiranog, bankarska garancija nije aktivirana, a to zemljište je na čudan način, tokom vladavine SNSa, promenilo vlasnika. Možda bi iz MGSI mogli da kažu nešto o tome.
    Odbornici SNSa nisu želeli da daju glas za poklanjanje aerodroma. Nakon dugotrajnog i žestokog pritiska na gradske odbornike, jedva prikupljenom većinom izglasana je promena vlasništva aerodroma. Preletači NS, direktni odgovorni za vrtoglavi razvoj niškog aerodrma, postali su Mihajlovićki i AV trn u oku, pa su sklonjeni sa funkcija na kojima su bili, u znak zahvalnosti za iskazano znanje, umesto da im daju pozicije državnih sekretara u MSGI.
    Ovo što je izašlo iz ministarstva o molbi da im poklonimo aerodrom je žestoka neistina.
    Beograđani nam postavljaju sebi podobnog gradonačelnika, mi nemamo pravo izbora. Beograđani su nam postavili na ulazu u grad naplatne rampe, čijim novcem se puni BG kasa, a Nišu duplo golo. Beograđani ne plaćaju korišćenje auto puta kroz Beograd, dok nišlije moraju da koriste propusnice, a oni koji nisu iz Niša za upotrebu auto puta koji deli grad na dva dela nemaju komoditet koji imaju u Beogradu. Beograđani su postavili na gradskom zemljištu trafokućice i bandere i beogradska kasa se puni od prodaje el.energije. Mogu li ja da dođem u dvorište Puteva Srbije, EPSa, tresnem tamo trafiku, vajdim, a njima dam šipak na ime korišćinja njihovog zemljišta, kao što beograđani rade uz pomoć javnih preduzeća svima nama, ne samo nišlijama, a onda hoće i one mrvice koje ostaju u našim kasama da pokupe?
    Nišlije su kaznile DS zbog subvencija Montenegro erlajnsu i Wind Jet, a kazniće i MSGI zbog neistina koje servira, samim tim i SNS.
    Nakon ovog saopštenja koje ide iz MGSI, kako da verijem bilo čemu drugom što dolazi od bilo koga sa vlasti u BG!?

  2. Beogradski paraziti muzli bivsu jugu pa se raspala a sad muzu srbiju i tako ide novi raspad

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.