Počeo 14. Regionalni sajam poslova: Više od 1.000 oglasa za posao, preko 500 slobodnih radnih mesta samo u Srbiji 1Foto: Shutterstock/Pressmaster

Na 14. Regionalnom sajmu poslova, u organizaciji vodećih sajtova za zapošljavanje iz regiona, koji je počeo danas, svi zainteresovani mogu da vide više od 1.000 oglasa za posao koji nudi 150 poslodavaca, od kojih je više od 500 slobodnih radnih mesta samo u Srbiji, objavio je sajt Poslovi Infostud.

Onlajn sajam, koji traje do 31. oktobra, organizovan je u saradnji sajtova Poslovi Infostud iz Srbije, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine, Vrabotuvanje iz Severne Makedonije, Deloglasnik iz Slovenije i MojPosao iz Hrvatske.

Ove godine sajam pruža priliku zainteresovanima iz čitavog regiona da vide ponudu poslova svih poslodavaca i nađu idealnu poslovnu priliku za sebe, a biće dostupan na adresi www.regionalnisajamposlova.com/rs/

Oglasi su raspoređeni u pet tematskih celina – Usluge, Trgovina, IT, Proizvodnja i Startuj kapsula namenjena mladima.

Sajam je organizovao i vebinare sa informacijama i savetima o različitim aspektima karijere.

Kako je precizirano, tri vebinara su namenjena mladima na teme poput „Put do uspeha: Plan za početak uspešne karijere“, onima koje zanima IT oblast organizovan je vebinar „Kako do uspešne IT karijere“, a moćiće da se učestvuje i na vebinaru „Upravljanje stresom tokom procesa traženja posla“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari