Počinje isplata jednokratne pomoći penzionerima od 5.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Sada kada se raspomame i krenu da vraćaju nazad za struju, vodu i još za džeparac. Pride.

  2. Da je sreće da imamo normalnu vlast koja bi tu pomoć dodelila svima čije su penzije do 30.000 din(ni sa ti iznos om čovek jedva preživi) već glume ludilo i humanitarce, a ustvari našim parama kupuju izbore.Bedno.

  3. Penzioneru sa penzijom od 10 000 koja je trebala da bude uvecana za 20%, pomoc od 5000 je zamena za 24 000 din godisnje. Penzionerima koji imaju vecu penziju oteto je mnooooogo vise!

  4. Sa jedne strane kao daju, a sa druge uzimaju. RTS taksa opet poskupljuje od nove godine.

  5. Deda i ja, po prethodnom dogovoru. Svih 5.000 rsd socijale na West Bromwich Albion protiv Stoke city, večeras, da daje 2 gola na meču. Kvota 2.1. 5.000 x 2.1= 10.500. Idemo…….

  6. Bolje penzionerima da se ne raspištolje previše i ne potroše odmah tih 5.000 dinara jer od 1. decembra struja poskupljuje za 3,9%.

  7. Ajme…… triba sto pre to potrosit …odoh odma vidit jednu lipu “ escort sinjorinu „

  8. Dobio milostinju od 5000 din i skoro toliko treba da platim zamenu tablice „ĐF“ koju sam dobio pre dve godine iako se znalo da će se manjati! Po zakonu tablice traju sedam godina -ne dve! Napišite nešto o tome…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.