Policija proverava diplomu Mirjane Labović

Od svih institucija kojima su prosleđene sumnje u validnost diplome i dokazi o tome, reagovala je odmah jedino Agencija za borbu protiv korupcije i to na osnovu teksta u Danasu
Prvo osnovno javno tužilaštvo zatražilo da se utvrdi autentičnost potvrde o visokoškolskom obrazovanju sudske veštakinje

Ostavite komentar


  1. Odlicno.Rezultati istrage saznat ce se ako Vucic odobri.Kao i u Savamali.I sta odobri.Sve u Srbiji funkcionise u skladu sa Vucicevim zeljama.

  2. Očito da je diploma falsifikat kao što je i Tomina i lažnog doktora Nebojše iz Beograda.Samo je pitanje poštenja policije i tužilaštva da utvrde istinu.

  3. Ako na ovom slucaju pukne led, mnogi ce se kadrovi naprednjaka, radikala i socijalista naci na tapetu zbog falsifikata diploma i drugih diploma. A drzava ce, po na teret gradjana prevaliti enormne tuzbene zahteve kojima je ova "strucnjakinja" i druge njene kolege zaduzila domace politikante svojim "strucnim" uslugama. Ali najvaznije je da nevino osudjeni ili gonjeni dobiju satisfajciju.

  4. Preko nam je potrebna nova Agencija za borbu protiv korupcije koja će istražiti i poreklo imovine funkcionera , zaposlenih i finansijsko poslovanje u sadašnjoj ! Postojeća nema kredibilitet i treba je rasformirati. Zašto više niko ne pominje konferenciju za štampu na kojoj je Mario Spasić obelodanio dokaze o teškim finansijskim i zloupotrebama prilikom zapošljavanja u ovom državnom organu koji treba da bude kjlučna institucija u borbi protiv korupcije.

  5. Policija i Tužilaštvo će to istraživati dok se ne zaboravi. Tako je to u zemlji Srbiji sa radikalima na vlasti.

  6. Svevdiplome treba proveriti u svim drzavnim firmama opstinama mnogi kso ja cuce25god .nambirou a rodjaci partiski zaposleni platili radna mests privatne diplome dokle vise …

  7. Prosto je neverovatno od kada POLICIJA proverava ovu diplomu i još je nije proverila.
    S obzirom da nema rezultata, da nije možda njih nekoliko desetina inspektora baš sa OVAKVOM DIPLOMOM nepostojećeg univerziteta.
    Bruka i sramota.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.