„Revolt će preći u protest“: Poljoprivrednici se žale na otežanu prijavu parcele za subvencije, kasni povraćaj akcize

Ostavite komentar


  1. Neznam dali je g.Filipović ispred nekog udrużenja ali zdušno podrżavam njegov komentar kada je u pitanju pljačka seljaka,zatvaranje njihovih domova,brisanje sela sa mape Srbije samo zbog unazad loše politike prema malom seljaku i njegovom osiguranju odnosno opstanku na selu!

  2. Ma dajte vise dosta vise kukanja. Postovanje poljopricrednicima koji obradjuju imanja ali ne moze imati za njih kad ima tusta i tma prevaranata i laznih podnosioca zahvteva,laziranje broja grla,nemaju litar mleka u kuci a naplacuju subvencije za 10,20,pa i 100 grla a nemaju jednu kravu pred kucom,pa laziranje prodaje teladi na klanici,pa ta ista grla ostaju i za dva dana su junice,pa duple naplate. Pa nismo mi svi ludi u Oslnici covek godina prolazi na prevaru ,trebalo bi preslisati vet.stanicu Vetas u Ivanjici i doticnog Milosa i Vladana koji prodaju brojeve i pasose kao bombone. A isto tako kako ne mogu da se uplacuju obaveze za penziju na cene malina od 435 i 530 din za kg malina. Prema tome treba subvencionisati postene a prevarante u trajni pasivan status.

  3. U potpunosti podržavam Zorana Mitica…i pitam se sta dalje i dokle mi seljaci da budemo prepusteni sami sebi.Pa Risticevic i Milija su u 5 mandatu poslanici seljaka a ne čuju se ni po jednom pitanju gde se rešava pitanje sela,pitanje opstanka seljaka.Koga zastupaju…oni ni sebe ne mogu da zastupaju.

  4. Drzavo,dokle ovako

  5. Pa zar nevidite da nas zavlače šta ste mislili da će dati novac bez batina vidite kako francuzi uradiše mi nismo ni pet posto treba im odneti govna po beogradu pustiti stoku po autoputu vanredno stanje pod hitno.

  6. Prosli put sam vam tapsao i strpljivo cekao da se blokada zavrsi, a onda ste legli na rudu pred izbore, sada ocekujte nesto drugacije od aplauza.

  7. Ako ovako nastave mnoga sela ce umreti oni hoce da u vojvodini uselima ima 2 do 3 tajkuna koje drzava gura na sve nacine a ostali neka umru ili odu u neku drugu zemlju

  8. Kupiš uredno parcelu,notar,katastar i ništa.Greške u katastru prave zaposleni a ne poljoprivrednici.E katastar ne priznaje kupoprodajni ugovor kao dokaz,država ne priznaje sama sebe u ime sebe.Luda kuća.

  9. Pozajmicu sa 1% kamate? Večito im sve malo, skupo, ne isplati im se, trć-mrć…a onda istera na protest traktor od 100k.

  10. Ti što se predsavjaš Hrundi potpuno si u pravu trebamo dati zemlju Arapima i Eskima pa ćeš plaćati veknu hleba500 din pa onda gledaj vozni park Vučića i njegovih poltrona pravi seljak više nema ni za 10 litra nafte jer su ga opjačkali

  11. Grad treba da odbrani naša preostala sela i našeg seljaka jer je uvek dobijao najbolje, a nama sa sela ili nama seljacima šta ostane!

  12. Treba rešavati probleme. Najgori su oni koji likuju nad time zarad političkih poena.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.