Poljoprivrednici u Nemačkoj blokirali vicekancelara te zemlje da se iskrca sa trajekta

Ostavite komentar


  1. Evo, to su PRAVI POLJOPRIVREDNICI! Nisu kao ovi naši POTKUPLJENI I PREPLAŠENI! Pa kada im malo pripreti oni se POVUKU I PROMENE-SMANJE ZAHTEVE I PRIHVATE SVE ŠTO IM NAREDE! Pitanje je: ZAŠTO SU NEMAČKI PAORI TAKVI, A ZAŠTO SU SRPSKI PAORI OVAKVI???????????? Odgovori leže u mentalnome sklopu, intelektu, znanju, informisanje, mentalitetu (naši sve znaju, njihovi stalnu uče),…….. Za sve što nam se događa, SAMI SMO KRIVI!

  2. Prvo nasi nemaju ni kabine na imt traktorima i ne mogu da protestuju zimi.Drugo nasi poljoprivrednici su ujedno i radnici, obicno vare ili voze..Nisu nasi poljoprivrednici neobrazovani, neupuceni nego imaju isuvise obaveza, skoluju decu…

  3. Jel ste primetili da niko nece na televiziji da objavi nista vezano za strajk u nemackoj, boje se ovi nasi na vlasti da i nama ne padne tako nesto na pamet, kako samo prikrivaju realnost ccc

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.