Portal Klix: Vučić izneo netačan podatak da je Srbija pretekla Bosnu i Hercegovinu

Ostavite komentar


    1. Srbija svakodnevno radi na povecanju plata i standarda svojih građana, tako da ce plata u narednom periodu biti mnogo veca nego u BiH!

        1. Tu je glavni shef odn sherif Banja Luckog entiteta (Vucicev istomisljenik) M.Dodik da to potvrdi. Od istog je AV i dobio tako vazne podatke.

  1. Vučić nikada nije izneo neprovereni i netačan podatak, pa ni ovoga puta. Ovo je dezinformacija koja se širi po ko zna koji put, u nameri da se diskredituje tačan podatak koji je Vučić izneo.

    1. Milina, srećo moja, šta kažu silni perači prozora po SAD, koje je faraon sahranio, na tvrdnju da prvorođeni nikad ne laže?

    1. Kad bolje razmislim, on ni u čemu nije dao tačan podatak, uvek se služi lažima kao da smo mi pali s’ kruske.

      1. To ste i zasluzili. Sami ste ga izbrali …?? Bele listice ponovo uvedite, pa ce AV da vas ovako truje do beskonacnosti.

    1. Vrlo cesto dolazi do pogresnog formulisanja i nerazumevanja sve to ne umanjuje izvanredan napredak Srbije poslednjih godina na svim poljima.

  2. Treba da budete ponosni na ovaj podatak, bolje živite, ustvari tek sada i živite jer on plate žutih to niste mogli !

    1. Kad neko tvrdi da prvorodjeni govori istinu je isto kao kad neko tvrdi.da botovi nisu glupi-nepismeni?

  3. Ako neko manipulise podacima to ste vi novinari, Vucic ne iznosi ne proverene podatke.Toliko.

    1. Ono što je sigurno provereno je nepismenost. Obrati pažnju na poslednju reč u prethodnoj rečenici. U pitanju je pridev. Onda proveri svoj komentar.

  4. Ma nije valjada. Imate li vi neka druga posla sem što Vučiću brojite zalogaje i znate kad ide na pišanje.

  5. KOJA BEDA?

    Ne nije Srbija siromašna zemlja, da siromašnija i ne postoji. Blumberg je našao da je ona deseta beda u svetu. To Vučić nije video do sada. Od dakle mu da smo siromašna zemlja, kada sve su priče do sada bile u bajkolažima i hvalospevima. Desiće se nešto, a šta? Pitanje i sveznajući gazda Srbije ne zna. Sada će objasne poltroni ponavljajući kao papagaji are.

  6. Što se tiče još jedne Vučićeve neistine. ,da je Srbija pretekla Bosnu i Hercegovinu, na njegov.e laži niko više i ne obraća pažnju.
    No zabrinute nas SVE kada jednog dana čujemo istinu, da Vučić odlazi iz politike , negde na neko „devičansko „mesto gde je pohranio SAV NAŠ novac…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.