Posle bolovanja laborantkinja vraćena u kamenolom

Ovog puta umesto kamenja, Simićevoj naređeno da skuplja gume, kaiševe i drugi otpad
Danka Simić, supruga predsednika sindikata u Ravnaji, ponovo premeštena na težak fizički rad

Ostavite komentar


  1. To je znak da ovo nase drustvo malo po malo napreduje ka rodnoj ravnopravnosti. Sjajno, cestitam.

  2. Opština Mali Zvornik. Odavno je vreme da se ukine i prevede u mesnu zajednicu. Izmišljena je u komunističko vreme da bi se drpilo para od hidroelektrane a preduzeća i gomila zaposlenih u službama parazitiraju na budžetima.

  3. Strasno! Ovo mu dodje bas jasan primer kako je jedan siledzija jaci od svih zakona, inspekcija, pa i od javnosti koju Danas obavestava o slucaju. E sad, zamislite koja prava imaju radnici koji ne smeju da prijave maltretiranje inspekciji. Jednostavno, raspad sistema i povratak u neki robovlasnicki odnos.

  4. E to vam je SNS !!! Da je to moja zena u pitanju ja bih znao sta treba uraditi sa direktorom…

  5. Boze sacuvaj i brani ! Ako se ovako radi sa ljudima uopste ne cudi
    vise zasto Drzavu napusta ko god moze .Nadam se da je ovo jedinstven slucaj a ne praksa u Srbiji!

  6. svaka kompanija, preduzwtnik koji vrši mobing nad zaposlenim a posebno nad ženama, trudnicama i invalidnim licima treba da momentalno buidu kažnjene raskidom svih ugovora koje imaju sa državom. Na taj način će se dozvati pameti ili vratiiti odakle su došli. Drug Miljković, čiji je otac bio načelnk SUP_a Priština i predsednik istoimenog fudbalskopg kluba u svom životu nije ni jedan dinar zaradio na pošten i transparentan način. Takve spodopbe, poslušnici prema režimu i službama bezbednosti su najbahatiji prema nejači, ženama i radnicima. Setitet se samo koliko plata duguje radnicim,a a tek poreza državi. Da je ovo pravna država on bi bio tamo odakle je došao i gde je ukrao firmu.

  7. Овде само фали нстпис" рад ослобађа", Србијо шта дозвољаваш!

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.