Poslednji dan prijave mladih za 100 evra, isplata počinje sutra

Ostavite komentar


  1. Ako je po ustavu Kosovo i Metohija deo Srbije..zasto se ovih 100 eura ne daruje i na Kosmetu..??..a bogami i zasluzene penzije albanskoj raji Srbija ne daje vec 22 godine..kako se to objasnjava..

  2. Ja da sam danas u njihovim godinama,smatrao bih ovih 100€ za milostinju,oduzetu od penzionera I malo bogatije sirotinje I bilo bi mi ispod casti da se tako jeftino prodajem.

  3. Od početka godine država je iz deviznih rezervi potrošila 2,1 milijarde evra. Ako Srbija ima sedam miliona stanovnika, to znači da je država svakom građaninu za prva tri meseca iz džepa izvukla 300 evra. A sada mladima poklanja 100evra. Da li neko ima neko razumno objašnjenje za ovakvo ponašanje vlasti?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.