Pošta Srbije zapošljava na više opština u Beogradu: Poznati uslovi i visina plate za vozače i dostavljače

Ostavite komentar


  1. Ja sam ceo radni vek proveo u pošti ,ovakve male plate nikada nismo imali Baš me interesuje ima li kandidata
    ,..

  2. Znači daju platu značajmo ispod proseka tj daju nešto malo više od minimalca. I to za deficitarno radno mesto. Gde mogu da potpišem?

  3. Naći ćete vozače c kategorije za te pare,ali kad bi se z…..Znate vi dobro
    kolike su plate vozača od Slovenije,
    preko Austrije do Nemačke.

  4. Treba tegliti torbu po ceo dan. Kisa, sneg, sunce, vetar… od 365 dana u najboljem slučaju 65 je prijatno provesti napolju, ostalo nije. Mnogo se radi a ne zaradi se nista . Uvesce oni vijetnamske postare vrlo brzo.

  5. Vise im se isplati da ne rade. A ovi sto rade za tu mizeriju se ubise od ljubaznosti, zadovoljstva, a i rada. Zato ja za placenu uslugu svaki put moram u postu po paket.

  6. Radim u pošti veoma dugo. Nikad ovako male plate nisu bile. Imam 56 godina ne odlazim samo zato što u ovom godinama je teško naći posao a i uskoro ću u penziju. Plate nisu male plate su PONiŽAVAJUĆE. Konkurs raspisuju zato što su svi koji vrede odavno otišli iz pošte. Automobili koje kažu da su nabavili nisu Poštini nego iznajmljeni na 3 godine na lizing i rentiranje se debelo plaća Ima još toga ali …….

  7. @ Jaforidza- odgovor.
    Poštovana- ako nisi znala- i čuveni „svetski silnik“ na čelu ekonomske sile zvane Srbija „Vučko“ odavno radi za tu od njega i njegovih- zakonom propisanu minimalnu satnicu! Ne veruješ? Računaj malo. Naš „silnik“ tvrdi da on ne ide na odmore, radi i nedeljom i praznicima u proseku -po njegovom NOVOM RAČUNANJU VREMENA gde dan i noć traju ne 24 nego čitavih 28 sati -punih 365 dana u godini ili u proseku oko 850 sati mesečno!!! Valjda i kada spava on u njegovom blaženom snu sanja da radi u korist Srbije. Ako mu je plata oko 1300 € messečno, bez kako zli jezici zavidnih osoba tvrde maznutih provizija od stranaca za bagatelno ustupljeno sve u Srbiji, onda taj tvoj „Vučko“, punog imena Aleksandar Vučić, zaista radi za zakonom propisani minimalac od samo 1,52 evra na sat! Pa kada predsednik svetske ekonomske sile Srbije hoće dokazano da radi za minimalac zašto to ne mogu i BG poštarčići? Neki tvrde da cimaju preteške tobrake sa pismima -ali šta je to u odnosu na breme koje svakodnevno na svojim plećima cima naš predsednik? Naravno -skoro ništa! Neki žele prosečne plate od 700 do 1000 evra mesečano- pa mi ih odavno imamo- naravno ako se u prosek računaju plate jedne omatorele Dane Drašković od oko 6500 € mesečno za nikakav rad ili obavezu, zatim onog već „bajatog“ Bajatovića sa njegovih 34.000 € mesečno i mnogih drugih -a njih je na hiljade na privrednom i državnom -u žargonu mafije „kazanu“, onda je prosek odavno tu! Zato- pustimo silnog da i dalje jača ekonomsku silu Srbiju! Dok svi ne odemo u…valjda PM.

  8. Što se tiče plate za vozače tačno je,što se tiče rehabilitacija i socijalne pomoći to možete dobiti samo ako ste bliski sa dir ili odgovornim iz službe u radnoj jedinici. Iz iskustva…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.