Pošta Srbije zapošljava na više opština u Beogradu: Poznati uslovi i visina plate za vozače i dostavljače 1Foto: Pošta/ Vuk Branković

Pošta Srbije objavila je danas konkurs za zapošljavanje dostavljača i vozača usled širenja asortimana usluga i razvijanja poštanske mreže.

Nudi se radni odnos na određeno vreme, s mogućnošću prelaska na neodređeno, a detalji konkurs su na http://konkurs.posta.rs/.

Početna neto zarada za dostavljače je 55.000, za vozače B i C kategorije 51.000 dinara. Zaposleni imaju pravo na godišnji odmor od 20 do 30 dana.

Zaposlenima su obezbeđeni preventivni i redovni sistematski pregledi i osiguranje u slučaju povrede na radu, i mogućnosti zdravstvene rehabilitacije i solidarne pomoći.

Zaposlene očekuje stalno stručno usavršavanje, uključujući periodičnu obuku za CPC setifikat.

Za msto dostavljača potrebna je vozačka dozvola B kategorije i treći ili četvrti stepen stručne spreme.

Ponude za ta mesta su otvorena u Beogradu (Novi Beograd, Palilula, Savski venac, Zvezdara, Čukarica, Voždovac, Stari grad, Zemun, Surčin, Grocka, Rakovica, Vračar, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac), Pančevu i Novom Sadu.

Za vozača B kategorije potreban je treći ili četvrti stepen stručne spreme, a radna mesta su u Beogradu (Zemunu), Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

Za msto vozača C kategorije potreban je treći ili četvrti stepen stručne spreme i CPC sertifikat, a radna mesta su u Beogradu (Zemun), Novom Sadu i Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari