Potpisan ugovor o Aerodromu „Morava“, Srbija dobija treći međunarodni aerodrom

Ostavite komentar


  1. Lepo drustvo Zorka Koridorka, Julin i vrli kadar aeroDRUM su garancija da ce posao da se uspesno zavrsi najkasnije za godinu-dve

    1. U AP Vojvodini zivi oko 2 miliona stanovnika i neophodan je kombinovani aerodrom i za carter letove putnika i za transport roba. Prava lokacija bi bila Cenej kraj Novog Sada gde vec postoji mali aerodrom. Takav kombinovani aerodrom bi bio ekonomski samoodrziv u Vojvodini.

  2. Pa gde ce da se nadju toliki putnici? Sad ce da se zaposle carinici,obezbedjenje, opsluzitelji na terminalu, i sve ostalo sto ide na jednom aerodromu. Nisam znao da ima toliko clanova SNSa u Kraljevu i okolini.

  3. A sta mislite da napravite aerodrom u Vojvodini???
    Samo kada ce u Srbiji biti 3 ,a ovde nista….Hm,kada bolje razmislim mozda i ne treba – jer svi su otišli odavde.Sve je pusto.Svaka treća kuća u ulici je prazna…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.