Potpuni izostanak reforme javnih preduzeća

* Đogović: Izveštaj će opet biti pozitivan i sa zamerkama koje neće biti u oštrom tonu
Delegacija MMF sutra stiže u Beograd

Ostavite komentar


  1. Ništa nije urađeno od decembra prošle godine jer se naša država samo bavi izborima, za nju i za vlast ništa drugo ne postoji.

  2. Da bi se ovde započela i JOTA OD,,POMAKA, OVAKVI,POZVANI GOSTI,, TREBA DA SE ULOGORE U Parlamentu I VUJVIĆEVOM,Uzvišenom,,kabinetu, DA se KONKRETNO , A NE PRENOSNOE,VIDI,Šta,kako i koliko,,,RADI,, Na svim viša puta reprizranim zahtevima Za Bitna pitanja,. Ujedno je i EU BILO PREDSEDNIČKIH IZBORA ali ovakvih,radikalskih talambasanja,,nebeše nigde AL, mi smo na putu,, DA IH TAKVE,,PRESTINEMO,, ,,VEĆ,, U SLEDEĆEM,EKSPOZEU.OVAKVOG ENDEMSKOG,,POBEDNIKA,,.

  3. Neće oni dirati masne zalogaje SNS-a. Tu su samo da ukamate za iznos one dobiti koje bi mogle ostvoriti u medjuvremenu otvorene kutija-fabrike… od poslednje revizije.

  4. Kako -a otpustili smo sve njihove a primili naše ?? … i to mnogo više naših, ne zna im se broj !??

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.