Potrebna promena Zakona o poljoprivrednom zemljištu

Poljoprirvedno savetovanje

Ostavite komentar


  1. Potrebna nama promena ministra poljoprivrede, i ne samo ministra nego cele vlade. Bas ste nesposobni.

  2. Bando. Vratite ljudima zemlju koju je drzava pokrala supstitucijom zemlje a ne isplatom 10% vrednosti otete zemlje na 15 god. Sram vas bilo banditi… Imate zemlju za vracanje ali opet zelite da zaradjujete zloupptrebom polozaja na njoj, kao sto radite sa svom drzavnom imovinom decenijama a narocito poslednjih 20 god. Svi ste isti kad treba da se zloupotrebi pravo odlucivanja o upravljanju drzavnom imovinom ili njenoj privatizaciji. Uvek ste spremni da one koji polazu pravo na imovinu koju zelite da zloupotrebite proglasite loppvima, izdajnicima, neprijateljima drzave, a uvek se radi o interesu onoga ko odlucuje i onoga ko za odluku placa. Pravda i sram vise ne postoje u glavama nasih politicara.

  3. Ministre, zašto otežavate na svaki način vraćanje zemlje građanima u procesu restitucije? Zašto hiljadu puta ponavljate stav o nemogućnosti vraćanja drugog zemljišta u komasiranom području, kad vam je taj stav odbačen od strane Upravnog suda? Zašto branite uzurpatore državne imovine koji su naprasno počeli da bespravno grade zalivne sisteme na državnom zemljištu (!?) samo da ne bi morali vratiti oduzetu zemlju? Zašto ulažete žalbu na SVAKO rešenje o vraćanju imovine u naturi, kad su vam sve žalbe odbačene? Zašto NI POSLE 6 GODINA OD ISTEKA ZAKONSKOG ROKAiz čl.25 odnosnog zakona niste doneli uredbu o bližim kriterijumima za vraćanje površine zemljišta na kojoj je izgrađen objekat, pa ste tako omogućili apsurdne situacije da zbog 20 m2 nekog bespravnog objekta na parceli od 110 ha ne može da se vrati ni jedan m2? Što bi rekao moj stari:““““ A, čiji si ti, sine!?!““““

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.