Potvrda liderstva: Kurirska služba D Express osvojila nagradu eCommerce Asocijacije Srbije za D Paketomat 1Foto: Promo

Kao kurirska služba koja kvalitet usluge uvek stavlja na prvo mesto, D Express predstavlja pouzdanog logističkog partnera najvećim eCommerce kompanijama širom Srbije.

Fokusom na povezivanje sa kompanijama koje se bave online trgovinom, D Express konstantno unapređuje ovaj integralni deo svog poslovanja, obezbeđujući svojim partnerima punu i transparentnu kontrolu nad procesom.

Na drugoj strani, kao kompanija koja zapošljava više od 1.200 ljudi i ima distributivnu mrežu u više od 20 gradova Srbije, D Express istovremeno usavršava i pouzdanost dostave pošiljaka krajnjim korisnicima.

Upravo u nastojanju da konstantno poboljšava usluge za eCommerce partnere i usluge za krajnje korisnike nastao je inovativni i jedinstveni vid beskontaktne dostave pošiljaka. D Paketomat je prva usluga ove vrste na prostoru Srbije koja je aktivirana početkom 2020. godine na 30 lokacija Nis petrol i Gazprom benzinskih stanica širom Srbije. Uz jednostavnu upotrebu, dostupnost u skladu sa radnim vremenom benzinskih stanica, dolazi i najvažnija prednost: krajnji korisnici ne čekaju kurira i svoj paket, već paket čeka njih na D Paketomatu.

Ovakva prekretnica u industriji dostave predstavlja potpuno autentičnu uslugu na području Srbije, koja je potvrdila liderski status kurirske službe D Express. Značaj D Paketomata za dostavni i logistički sistem prepoznat je i na dodeli nagrada za najuspešnije kompanije u eCommerce industriji, u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije.

Na dodeli Hot Spot eCommerce Awards, u kategoriji eCommerce Champions, kurirskoj službi D Express pripala je nagrada Best Innovation in eCommerce Delivery/Logistics za uslugu D Paketomat. Iako kompanija posluje sa namerom da usavršava svoje usluge i poveća zadovoljstvo partnera i krajnjih korisnika, ovakvo priznanje nije samo potvrda liderske pozicije među kurirskim službama u Srbiji.

Istovremeno je ovakvo priznanje za D Express i pokazatelj da srpsko tržište uvek ima sluha za pravovremene i svrsishodne inovacije, ukoliko te inovacije mogu poboljšati svakodnevno iskustvo vrhunskih sudija – krajnjih korsnika, čije glasanje je i zaslužno za nagradu koja je dodeljena D Paketomatu. Ova nagrada je još jedno uverenje za sve eCommerce partnere D Express kurirske službe da se granice inovacija mogu iznova pomerati i da je pouzdan partner u poslovanju preduslov svakog uspeha.

Pažljivo osluškivanje potreba partnera i krajnjih korisnika, kao i posvećenost razvoju, omogućila je da se mreža D Paketomata za manje od dve godine proširi na više od 100 lokacija u 40 gradova Srbije. Na zadovoljstvo krajnjih korisnika, mreža D Paketomata ne zaustavlja svoj rast i razvoj: D Express za 2022. godinu planira postavljanje novih D Paketomata i širenje mreže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari